Egyke vagyok. Ez előny vagy hátrány?
Minden barátom azt mondja, hogy nagyon szerencsés vagyok.
Én nem érzem így, mivel jobb lett volna egy testvérrel felnőni.
17f
18: "Nem tudom, a mai varhato életkor függvényében pont semmire se mennek az oroklessel."
Teljesen egyetértek!
47 éves vagyok, apám-anyám él. Akinek 47 éves korára nincs egy normális egzisztenciája, és arra vár, hogy majd az örökségül kapott ingatlanból lesz saját lakása, az már régen rossz. Azon már az öröklés sem segít. :-)
Hát, nekem sincs testvérem, tök jó így! Viszont abban biztos voltam mikor megfogant az első gyerekem, hogy lesz testvére! Nem azért, mert 2 gyereket akartam, hanem hogy az elsőnek ne legyen sz a r.
Fura ez
Nekem viszont semmiképpen nem kellene még így sem!!
Valakinek elony, valakinek hatrany. De ezt csak ugy tudod meg, ha szemelyesen voltal mindkettoben. :D
Nekem csak egy testverem van, de orulok neki, hogy van. Volt sok veszekedes, meg kivetelezes a szulok reszerol. De en meg igyis orulok neki, hogy van, szeretem. Mindent őszintén megtudunk beszelni, tartjuk a kapcsolatot, habar mar mindketten felnottek vagyunk. Es mindig szamithatunk egymasra.
Nyilvan ellenpeldat is latok testverkapcsolatokra. Utalatot, versengest, irigyseget. De nem ez az atlag. Es annak a nagyresze is a szulok hibaja.
En speciel soha nem gondoltam az oroksegre. 25 vagyok, es meg ugy gondolkodok, hogy szuleim 30 evet elnek legalabb. Ha lesz is orokseg, egy haz maximum, akkor se fogunk rajta osszeveszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!