Elegem van a tesómból!?
Betelt a pohár! A tesóm két évvel fiatalabb nálam.
Egy: a szüleim mindent megbocsát annak neki! Pl: ő végigüvöltötte az egész házat, mert ő el akar menni valahova, a vége az lett hogy apám odahívta hogy: noo, ne sírj, nyugi minden oké. Rám fél napig haragudtak, mert éjszaka kimentem vécére, és véletlenül felébresztettem őket.
Kettő: sose kér bocsánatot. Multkor megütött, minden ok nélkül, ezt elmondtam anyámnak, ő meg(tesóm) elkezdett üvölteni, hogy minek árulkodok. Eltörte a kedvenc tollamat, összefestette a festményeimet, bezárkózott a szobámba, eltorlaszolta az ajtót, stb stb.
De ez a szüleimet ez mint nem érdekli. Rám napokig képesek haragudni egy apróság miatt, ő meg...
Mit tegyek? Nagyon elegem van.
Mit tehetsz?
Bezárkózol a szobába és csak wc-re jársz ki. Mást nem tudsz csinálni. Én már ott tartok, hogy nem is eszek velük.
Valószínűleg a tesód a "kiskedvens". Elég nagy szemétség tőle, ha megüt és még neki áll feljebb.
Zárd a szobádat mindig, még akkor is ha WC-re vagy ha a konyhába mész le kajálni. Kerüld tesód társaságát, tudom hogy ez nehéz mert 1 házban éltek, de valamennyire megoldható. Aztán csak észre vesszük magukat, ha nem akkor valahogy a szüleiddel el lehetne beszélgetni erről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!