Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Elegem van a tesómból!?

Elegem van a tesómból!?

Figyelt kérdés

Betelt a pohár! A tesóm két évvel fiatalabb nálam.

Egy: a szüleim mindent megbocsát annak neki! Pl: ő végigüvöltötte az egész házat, mert ő el akar menni valahova, a vége az lett hogy apám odahívta hogy: noo, ne sírj, nyugi minden oké. Rám fél napig haragudtak, mert éjszaka kimentem vécére, és véletlenül felébresztettem őket.

Kettő: sose kér bocsánatot. Multkor megütött, minden ok nélkül, ezt elmondtam anyámnak, ő meg(tesóm) elkezdett üvölteni, hogy minek árulkodok. Eltörte a kedvenc tollamat, összefestette a festményeimet, bezárkózott a szobámba, eltorlaszolta az ajtót, stb stb.

De ez a szüleimet ez mint nem érdekli. Rám napokig képesek haragudni egy apróság miatt, ő meg...

Mit tegyek? Nagyon elegem van.

2021. jan. 10. 12:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Milyen idősek vagytok?
2021. jan. 10. 12:33
 2/17 A kérdező kommentje:
Én 16 vagyok, tesóm 14. Én lány, ő fiú. És a legnagyobb szerencsétlenség ami velem történhetett, hogy itthon kell maradnom az online miatt, és nem mehetek vissza koliba.
2021. jan. 10. 12:40
 3/17 anonim ***** válasza:
91%

Mit tehetsz?

Bezárkózol a szobába és csak wc-re jársz ki. Mást nem tudsz csinálni. Én már ott tartok, hogy nem is eszek velük.

2021. jan. 10. 12:44
 4/17 anonim ***** válasza:
34%
Érdekes, itt mindenki 16 éves. Ahogy betöltik, már regisztrálnak is :D
2021. jan. 10. 12:53
 5/17 anonim ***** válasza:
29%
Ötös, azért van egy-két hülye (Egy-két???), amelyik elszólja magát, hogy még tizenhat alatt van, azok olyankor azért mennek is a levesbe. :)
2021. jan. 10. 12:55
 6/17 anonim ***** válasza:
11%
#5, ugye? de ha oda merem írni, hogy 10 ill. 12 -kébé azok tartanak itt -, akkor le leszek pontozva. 2-es voltam
2021. jan. 10. 12:57
 7/17 anonim ***** válasza:
75%

Valószínűleg a tesód a "kiskedvens". Elég nagy szemétség tőle, ha megüt és még neki áll feljebb.

Zárd a szobádat mindig, még akkor is ha WC-re vagy ha a konyhába mész le kajálni. Kerüld tesód társaságát, tudom hogy ez nehéz mert 1 házban éltek, de valamennyire megoldható. Aztán csak észre vesszük magukat, ha nem akkor valahogy a szüleiddel el lehetne beszélgetni erről.

2021. jan. 10. 13:02
 8/17 anonim ***** válasza:
82%
"kiskedvenc" *
2021. jan. 10. 13:03
 9/17 anonim ***** válasza:
39%
#5: ja-ja.... aztán lebuknak olyannal, hogy "mit vegyek fel holnap a suliba".... :-DDDD
2021. jan. 10. 13:16
 10/17 A kérdező kommentje:
Magyarok...
2021. jan. 10. 13:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!