Hogy lehetne ezen változtatni?
A párommal össze költöztünk a tesómmal kényszerhelyzetből.
Elméletileg pár hónap múlva tudunk szét költözni.
Viszont, mióta vele lakunk a rezsin kívül szinte semmiben nem ad bele még a műszaki dolgokba sem amit ő is ugyan úgy használ. Kb egy poháron kívül semmit nem vett a konyhában sem.
Nem is takarít szinte semmit stb
Ebben az egészben az a legidegesítőbb, hogy amikor megkapja a fizetését meg szó szerint vagánykodik vele hogy mennyit kereset(úgy gondolom, hogy más fizetéséhez senkinek semmi köze)Én sem menősödöm előtte, hiába keresünk jobban nála. És az a legidegesítőbb, hogy ilyenkor eszembe jut, hogy szinte semmibe nem ad bele és szinte semmit nem csinál.
Már beszéltem erről vele,de nem változik. Pl: 2 hete mondtam neki,hogy legalább 1 hippot hozzon már(előtte mi 4000ft-ért vásároltunk tisztasági dolgokat) és azt nem hozott. 100ft
Ti mit csinálnátok?
Ha ti laktok nála, akkor úgy, hogy minél előbb elköltöztök tőle és hálásak lesztek neki azért, hogy eddig is befogadott benneteket.
Ha ő lakik nálatok, akkor benyújthatod a számládat felé és ha normális az illető tesó, akkor beszáll a közös költségeitekbe.
Az első válaszoló jól mondja.
Leírnám, neki kerekperec egy táblázatban, vagy listában az összes költségét, amit ti fizettek (tisztálkodási/tisztítószerek, enni/innivaló, számlák külön-külön, és így tovább). Majd szembesíteni vele, hogy ideje abból a dicsekedésre méltó fizetéséből kifizetni a maga részét.
Ezt csak úgy tudod megoldani, hogy választás elé állítod...
Persze nem írod, hogy a részedről volt kényszerhelyzet az összeköltözés, vagy a tesód részéről... .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!