Minden nagytestvér leszarja a kicsit amint párja lesz?
Figyelt kérdés
Van egy nővérem, 2 évvel idősebb nálam. A szüleink mindig is leszartak minket és alig foglalkoztak velünk. A nővéremmel közös szobánk volt sokáig, legjobb barátnők voltunk nagyjából. Együtt jártunk vásárolni, sétálni, minden hova. Most néhány hónapja barátja van, és teljesen megváltozott. Ma reggel is el kellett menni boltba reggelinél mondta hogy akkor “menjünk el” szaladtam öltözni és mire 5 perc múlva leértem nem voltak sehol, elmentek ketten vásárolni, és csomó ilyen, már soha nem mehetek velük, vele kettesben meg kizárt. Teljesen kizárt az életéből. A lakásba állandóan mindenhol csókolóznak meg minden amit fáj nézni. A srác sokszor jön át hozzánk, de mikor egyedül vagyunk akkor sem beszél velem soha.2021. jan. 6. 09:31
1/7 kicsibarany válasza:
Talán ez az első szerelme, ilyenkor csak rá tud gondolni, és hiányzik neki ha nincs vele.
Idővel lenyugszik, türelem.
2/7 anonim válasza:
Minden kisteso ilyen feltekeny lesz a nagyobbra, amint nem 0-24-ben vele foglalkozik mert lett egy parkapcsolata?
3/7 anonim válasza:
Nemcsak testvérek között. Ha valakinek párja, főleg meg ha később kisgyereke lesz, meglazulnak a barátságok (főleg ha egy nőről van szó). Nemcsak időhiány miatt, egyszerűen a fókusz teljesen átáll. Nem jó dolog, de én is ezt tapasztalom. Mire újra nyitottak lesznek barátságok felé, elmegy a fél élet.
4/7 anonim válasza:
Nézd, ez normális. Kezd felnőni, első szerelem, természetes, hogy oda-vissza van most. Mindenki felnő egyszer és leszakad a családjáról, sajátot alapít. Felnőtt korotokban már nem lesztek sülve-főve együtt. Fogadd el, mást nem tehetsz. Ideje lenne amúgy is elkezdeni a saját életedet élni, saját baráti kört kialakítani.
5/7 anonim válasza:
Ilyen az élet. Az ember korai barátai is kikopnak, amikor párjuk, gyerekeik lesznek. Talán megmarad 1-2, akikkel kéthavonta összejártok és úgy tesztek, mintha minden a régi lenne, aztán azok is kikopnak és jönnek az új barátok, új prioritásokkal. Ez jelzi, hogy az iskoláséveknek vége.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom miért olyan nagy probléma ez. Felnő. Lassan be kell látnod, hogy idősödtök, más utakra tértek majd és nem lehet 0-24ben egymással lenni. Sőt, előbb-utóbb el is fog költözni. Az is lehet, hogy messzire. Az is lehet, hogy te is.
Kezdj el te is magaddal foglalkozni, például keress barátokat.
7/7 anonim válasza:
"A lakásba állandóan mindenhol csókolóznak meg minden amit fáj nézni."
Irigy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!