Szerintetek ez tapintatlanság?
Nem a lényeggel foglalkozol kérdező!
Ui. az kellene, hogy ti, hárman, testvérek beszéljétek meg, hogy ez igazságtalanság. Ha ebben egyetértés van, akkor hárman együtt üljetek le az apátokkal erről beszélni.
Amúgy, ha én a kivételezett gyerek lennék, réges rég szóvá tettem volna ezt apámnak. Ha olyan testvér lennék, akivel nem törődik, azt is.
Nagy ostobaság a gyerekeknek egymás közt ebből konfliktust csinálniuk, miközben az apjukkal van bajuk. És a te kérdésed, kérdező, pont azt sugallja, hogy a másik két gyerek nincs annyira intelligens, hogy belássa, nem a kivételezett testvérére kéne emiatt megsértődnie.
Nem, nem tapintatlanság.
Hanem undorító, mocsok, féreg dolog.
A lánynak kötelessége lenne kiállni a testvérei ill. gyerekeik mellett, és megmondani a vén mocsoknak: na akkor drága apuci, vagy foglalkozol a többi unokáddal is, vagy többet nem látod az én gyerekeimet se.
IGY LENNE EZ EGY NORMÁLIS VILÁGBAN, normális emberek között.
A nőszemély egy mocsadék. Én megszakítanám a kapcsolatot vele is és a faterral is.
De nem a lényegről beszéltek!
Nem az az eredendő baj, hogy a lánytestvér dicsekszik, hanem az, hogy a nagypapa nem törődik a másik két gyerekétől való unokáival. És EZ kéne, hogy rosszul essen a másik két testvérnek (és azok gyerekeinek).
Nem világos az sem, hogy a nagypapának milyen a viszonya a felnőtt gyerekeivel. Ővelük egyforma, vagy azzal a két gyerekével ugyanúgy nem törődik, mint a tőlük való unokáival?
És ha nem egyforma a viszonya, akkor ez mióta van, és miért alakult így? Ezért pl. hibásak lehetnek azok a felnőtt gyerekei is. De az is lehet, hogy egyik-másik gyereke messzire került, és sem találkozni nem tud gyakran az apjával, sem segíteni neki, ha szükséges. Elvileg az apjuknak ezt meg kéne értenie, de lehet, hogy ő hálátlannak érzi őket, és emiatt a tőlük való unokáival sem törődik.
Nem igazán értem azt sem, hogy hogyan lehet jó a viszony a testvérek között, ha az unokákkal kapcsolatos viszonyt ennyire másképp látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!