Miért nem értik meg tesómék, hogy idén karácsonykor nem tervezünk vendégsereget?
Ma felhívott a tesóm és megkérdezte, hogy mikor jöhetnek hozzánk ebédre, és mit fogunk nekik főzni. Ugyebár eddig minden évben jöttek első napján.
Én megmondtam neki, hogy mi idén karácsonykor nem terveztünk főzni senkinek sem.
Erre azt mondja, hogy őt ez nem érdekli.
Hát mondom akkor eljöttök 25-én aztán lesz másnapi halászlé maradék. Azt mondja erre, hogy ők azt nem szeretik.
Hát én meg mondom így jártatok akkor mert mi nem fogunk főzni.
Azt tegyük hozzá, hogy tesómék betegek, koronavírusra utaló tüneteik vannak, a háziorvos se engedte már őket sehova sem.
És lett volna pofájuk ezek után ide jönni.
Nyilván baj nem lett volna belőle mert nemrég estünk át mi is a fertőzésen tehát van immunitásunk de nekem ez kicsit erős, hogy ennyire semmibe néznek bennünket.
Aztán még meg is sértődött. Miért nem bírja felfogni, hogy idén kihagyjuk ezt? Miért nem bír ki egy karácsonyt? Hiszen minden évben van. Idén is csak a nagyszülők miatt nem csinálunk pereputtyot mert ugyebár az milyen dolog, hogy mindenki jön csak ők nem...
Ilyen stílusban beszélne velem az öcsém, elintézné, hogy onnantól kezdve sosem hívnám meg. :D
Az más kérdés, hogy velem nem merné ezt eljátszani, mert amilyen aranyos és kedves testvér vagyok, tudok nagyon határozottan és ellentmondást nem tűrően is viselkedni.
Elég pofátlan a testvéred :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!