Mennyire venné ki hülyén magát, ha egy ún. "ragacsos" lábtörlőt tennék le a karácsonyi vendégseregnek?
Én nem vetetem le a vendégekkel a cipőt, mert szerintem nem illik meg a mi családunkban az ünnepekkor szokás a kiöltözés, mindenki csinos ruhában és csinos cipőben érkezik. Ettől még azért örülök, ha minél kevesebb kosz meg baci jön be a cipőtalpakon utazva. A munkahelyemen használunk ilyet a labor ajtajában: [link]
Egy teljesen szolid szürke fólia, az az egy furcsasága van, hogy nagyon ragad, cuppog, amikor rálépünk, így hozza le a piszkot a cipőtalpról és fertőtleníti is azt! Arra gondoltam, hogy hoznék egyet haza (trolloknak: nem ellopom, kifizetem...), és leraknám az előszobába, hogy amíg leteszik a vendégek a kabátot, táskát, ezen topogjanak. Nagyon hülyén venné ez ki magát? Nem szeretném, ha úgy érezné magát bárki, hogy egy kísérletre jön vagy ilyesmi :D
Nem gáz...szerintem az összes rokonod titkon tudja rólad,hogy van egy "kis kényszerbetegséged" tisztaság,fertőtlenítés szinten.
Inkább fordítsd előnyödre...tényleg mondd,hogy kísérlethez kell,fontos a karriered szempontjából,kutatási célra lesz...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!