Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Calós amit hiszek? Miért...

Calós amit hiszek? Miért vannak ezek a célzások?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nagyon fiúsan öltözködöm. Illetve ha rámnéz egy átlag ember simán hiheti azt, hogy fiú vagyok. Nekem van 2 bátyám. Augusztusba volt egy "buli" szerűség abban a községben ahol édesanyánk felnöt és anya felöli családrészből sokan eljöttek. Mielött itthonról elindultunk nézegettem magam az előszobatükörbe és mondtam, hogy nagyon jól nézek ki. Kissebik bátyám azt mondta, hogy engem fel akar majd szedni egy csaj. Én egyből válaszoltam rá, hogy te hülye vagy. Ma meg ültünk a nappaliba anya mosogatott az asztalnál ott ült a nagyobbik bátyám és a barátnője és én meg kerestem az itteni kormányablaknak a telefonszámát mert szeptemberbe lejárt a személyi igazolványom. Én kerestem a telefonszámot és megemlítettem, hogy keresem de nem találom. A tesóm barátnője mondta, hogy megtalálta és a tesóm meg olyasmit mondott, hogy szerezzek egy barátnőt aki megtalálja vagy kéne nekem egy barátnőt aki megtalálja. Én erre nem válaszoltam csak úgy tettem mintha nem hallotam volna. Mondjuk nem is hallotam rendesen. Ezek meg egymástól független célzások arra, hogy leszbikusnak hisznek. Ami nagyon nem így van. Én csak azért nézek ki így mert így érzem magam boldognak (meg másért is de azt nem írom le). Én bizton tudom állítani, hogy a pasikat szeretem. Ha lesznek az irányukból ilyen célzások akkor hagyjam elmenni a fülem mellett vagy szóljak vissza?

(Az egyik bátyám 5 évvel a másik 7 évvel idősebb)

2020. dec. 8. 21:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
92%

Te vagy az aki nem tudta hogy mondja el, hogy mell leszorítót akar venni?

Szerintem tök jó, hogy lazán veszik, talán így akarnak rávenni, hogy bevalld kikhez vonzódsz. Gondolom szerintük a lányokhoz.

Nem kéne túl gondolnod. Ilyen esetben egyszerűen tedd hozzá hogy "de nekem pasim lesz" "remélem inkább egy srác hajt rám" stb.

2020. dec. 9. 15:27
 12/13 A kérdező kommentje:
#11 nem az nem én vagyok
2020. dec. 9. 15:31
 13/13 anonim válasza:

Hát, ezt nálunk hallhattad volna magunkból kiindulva is, nagyon sok párkapcsolatban a lány az aki mindent elpakol és/vagy mindent megtalál (ez persze a fiúknak lehet elég idegesítő is :D)...

Szóval lehet, hogy a "Nincs találod? Kéne neked egy barátnő aki megtalálja ..." simán jelentheti ezt is! :)

Egyébként ha leszbinek hisznek semmi gond, két dolgot tehetsz:

1. beszélj velük, hogy ez téged bánt/idegesít, meg fogják érteni,

2. engedd el a füled mellett, vagy vágj vissza valami vicceset, mondjuk "Még egy barátnő?! Ez lenne a héten a harmadik! Pedig még csak kedd van ...", vagy "Nincs egy kölcsönbe? Felfújható is jó! ...", vagy "Áhh, nem kösz, ezt is nekem kéne elásni és már unom, hogy sose segítetek ...", vagy "Hülye vagy?! Nincs nekem annyi pénzem ..." stb, stb, stb ...

2021. márc. 23. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!