Calós amit hiszek? Miért vannak ezek a célzások?
Az a helyzet, hogy nagyon fiúsan öltözködöm. Illetve ha rámnéz egy átlag ember simán hiheti azt, hogy fiú vagyok. Nekem van 2 bátyám. Augusztusba volt egy "buli" szerűség abban a községben ahol édesanyánk felnöt és anya felöli családrészből sokan eljöttek. Mielött itthonról elindultunk nézegettem magam az előszobatükörbe és mondtam, hogy nagyon jól nézek ki. Kissebik bátyám azt mondta, hogy engem fel akar majd szedni egy csaj. Én egyből válaszoltam rá, hogy te hülye vagy. Ma meg ültünk a nappaliba anya mosogatott az asztalnál ott ült a nagyobbik bátyám és a barátnője és én meg kerestem az itteni kormányablaknak a telefonszámát mert szeptemberbe lejárt a személyi igazolványom. Én kerestem a telefonszámot és megemlítettem, hogy keresem de nem találom. A tesóm barátnője mondta, hogy megtalálta és a tesóm meg olyasmit mondott, hogy szerezzek egy barátnőt aki megtalálja vagy kéne nekem egy barátnőt aki megtalálja. Én erre nem válaszoltam csak úgy tettem mintha nem hallotam volna. Mondjuk nem is hallotam rendesen. Ezek meg egymástól független célzások arra, hogy leszbikusnak hisznek. Ami nagyon nem így van. Én csak azért nézek ki így mert így érzem magam boldognak (meg másért is de azt nem írom le). Én bizton tudom állítani, hogy a pasikat szeretem. Ha lesznek az irányukból ilyen célzások akkor hagyjam elmenni a fülem mellett vagy szóljak vissza?
(Az egyik bátyám 5 évvel a másik 7 évvel idősebb)
Amit nem írtál le, az gondolom a kulcsa az egésznek, nem ártott volna a tisztánlátás miatt.
Nyilván van alapja a feltételezésnek, ha saját bevallásod szerint fiúnak nézel ki, és így érzed jól magad. Ettől függetlenül szájkaratéba nem érdemes belemenni, hagyd figyelme kívül, vagy legyél őszinte.
A testvérek piszkálnak. Ha kövér vagy, akkor azért, ha dadogsz, akkor azért, ha nem raksz rendet, akkor azért. Téged meg azért, mert úgy nézel ki, mint egy fiú.
Vagy szard le, vagy gondolkodj el azon, hogy mégis miért zavar ez téged ennyire.
"Calós amit hiszek? Miért vannak ezek a célzások?" - megválaszoltad magadnak.
Ha, ennyire zavar akkor beszélj velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!