Ezt miért csinálja? Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Családom leküldött a boltba. Bátyám kért öt csokit. Miután visszajöttem kipakoltam a táskát. Bátyám mindenki előtt felháborodva kérdezte, hogy minek veszek öt csokit. Pedig ő saját maga mondta, hogy hozzak annyit. Ezt mondtam mindenkinek. Senkit sem érdekelt, mindenki Bátyámnak hisz, és engem néznek hülyének. Ezt miért csinálhatja? Mit tegyek ellene?2020. dec. 5. 16:05
11/16 anonim válasza:
legközelebb kérd tőle írásban! :-DDDD
Amúgy hány évesek vagytok?
12/16 anonim válasza:
Igen tényleg az a legjobb ha a boltba messengeren megkérdezed.
Egyébként ezt még így lehetne lereagálni.
-minek 5? Sose mondtam ilyet 2-t kértem.
-igen, hármat magamnak hoztam.
És megeszed.
13/16 anonim válasza:
Most komolyan az a legnagyobb bajod? Ennyit nem tudsz lekezelni?
Ne legyetek már ennyire életképtelenek bakker
14/16 anonim válasza:
Azért mert g3nyó a tesód; sok belső frusztrációja van; keresni akar "bűnbakot", akin valamilyen okkal, indokkal kiadhatja, megtorolhatja az ő saját belső feszültségét. Tehát te meg pl optimális célpont vagy neki, mert ha tudja , hogy mindenki őneki hisz; akkor tehát te nem tudod megvédeni magad. Tehát sok benne a belső frusztráció, és ki akarja adni, és erre téged használ. A tesód ilyen rosszarc. Legközelebb ne hozz neki csokit. Te teljesíted neki a kérését, aztán meg megaláz? Szóra sem érdemes ez az ember, ne foglalkozz vele; ne törődj vele.
15/16 anonim válasza:
legközelebb csinálj hangfelvételt.
16/16 anonim válasza:
Amit előttem írtak, valamint: tényleg jó ötlet ez a "jaa csak egyet kértél, én határozottan ötre emlékszem hogy azt mondtad, de akkor a másik négy az enyém".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!