Mit kellene, hogy tegyek, hogy meg értsem miért csinálja?
Figyelt kérdés
20hetes kismama vagyok és a férjemet, hetente 3x4 kielégítem annak ellenére, hogy veszélyezettet terhes vagyok és ő ennek ellenére mégis szex videókat nézz és azt mondja azért mert kevés amit kap, neki heti 3-4alkalom kevés. Ami még nagyon rosszul esik az, hogy nagyon le kezelően beszél velem és ha elmondom neki, hogy ez rossz nekem akkor azt mondja az ellensége vagyok és mond olyanokat amikkel még jobban belegázol a lelkembe aztán meg úgy tesz mintha nem csinált volna semmit. Fogalmam sincs mihez kezdjek, mert szeretem nagyon és ő is engem azt mondja és nem is kéne panaszkodjon a szexuális életünkre, de még se vagyok elég neki.2011. febr. 28. 22:18
1/6 anonim válasza:
Az hogy ő végez önkielégítést, nem azt jelenti, hogy nem szeret, nem jó veled, stb. Mi férfiak máshogy vagyunk összerakva, szerintem ezen f@szság megsértődni, meg mártírkodni, mert én nem látom pl. a problémát sem.
2/6 A kérdező kommentje:
Igazából már nem is az zavar, hogy nézz ilyen videókat, ha nem az,hogy nem nagyon közeledik hozzám csak akkor ha én és mindig azt karja,hogy orálisan elégítsem ki és nekem nincs kedvem napi szinten főleg így terhesen,mert öklendezek és ő ezt nem érti meg.Na mindegy ehet én vagyok ilyen :(
2011. febr. 28. 22:29
3/6 anonim válasza:
itt az a gond, hogy veszélyeztetett terhes létedre a párod mindezt elvárja tőled....Neked pedig ez nyilvánvalóan teher. A férjed hozzáállásával van a gond. Én nem gondolom azt, hogy "kell" ezt megtenned, hogy ne veszítsd el a férjedet. Ha emiatt elhagyna akkor ez az ő szegénységi bizonyítványa. Elég szomorú, hogy vannak férfiak, akiknek a feleségük, a gyermekük anyja ennyit ér. Nem vagyunk állatok...
4/6 anonim válasza:
Akkor hát mit szeretsz rajta? A gyereked is megérzi, hogy milyen feszültségben vagy, és ha megszületik, még rosszabb lesz a helyzet. Nem tudom, mi a háttered anyagilag, de ha elhagy a párod, örülj neki. Inkább egyedül, de békességben.
5/6 anonim válasza:
Ezt megérteni nem lehet.
Hogy mit tegyél? Addig kellene elhagynod, amíg a síró csecsemődre nem lesz majd mérges.
Gondolom nézel TV-t Te is.
6/6 anonim válasza:
Most csak a baba a lényeg és az hogy mi jó neki meg neked. Nem a férjednek. Fel kellene világosítani a férjed, hogy felcserélődtek a szerepek. Épp hogy neki kéne kielégíteni a te igényeidet, és itt most nem a sexre gondolok, nyilván egy 20 hetes kismamának aki veszélyeztetve van, jól esne egy kis kedvesség, figyelmesség, pár jó szó stb. A férjed önző, ne haragudj, de ez van. Talán még a szerelem rózsaszín fátyla nem hullt le a szemed elő. De ebben a helyzetben neki kell alkalmazkodni hozzád, hozzátok. Mióta éltek együtt? Terveztétek a babát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!