Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tesóm kiskorom óta sokszor...

Tesóm kiskorom óta sokszor mond egy férfi nevet és azt hogy megtalálta a papírt amin az van ráírva hogy örökbefogadtak,? pedig nem is

Figyelt kérdés
Nem merem megkérdezni mert úgy se mondanák el ha igaz lenne, de hogy deríthetném ki ? mert szerintem egy tesó ilyeneket nem mond a tesójának

2020. nov. 18. 08:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Most hány éves vagy? Azt csak tudod, hogy anyád hol tartja az ilyen iratokat. Miért nem nézed meg? A férfi, akit emleget a tesód, ő ki lenne?
2020. nov. 18. 12:16
 22/28 A kérdező kommentje:
18, az összes papír nálam van,egészségügyi könytv is,és pont azt nem láttam sehol
2020. nov. 18. 12:18
 23/28 anonim ***** válasza:
79%
22! ha örökbe fogadtad, akkor is azoknak a neve van az anyakönyvi kivonatodban akiket most szülődként ismersz vagyis akik ezek szerint örökbe fogadtak.
2020. nov. 18. 12:55
 24/28 anonim ***** válasza:
25%

Ha nagykorú vagy, kérhetsz másolatot az anyakönyvi kivonatról.

A születési helyed ismert, hiszen millió helyen meg kell adni.

2020. nov. 18. 19:00
 25/28 anonim ***** válasza:
Csak szekálni akar nyugi. :)
2020. nov. 19. 05:49
 26/28 anonim ***** válasza:
52%

Ez csak piszkálás. 18 évesen ha örökbe is fogadtak, akkor a szülőnek illik elmondani.

Rokonomat örökbe fogadták, még 2-3 évesen. Én 14 voltam mikor megtudtam, de nem mondhattamnel neki, főleg hogy neki csak 18 évesen mondták meg (egyidősek vagyunk). Sose volt kíváncsi a szüleire akik intézetbe adták babakorában, ráadásul 7en voltak testvérek, de azt hiszem csak 3 maradt a szülőkkel.

Aztán a sors úgy hozta, hogy egy kisboltban dolgozott, és volt egy csaj , aki odajárt és nagyon hasonlított rá. Kiderült, hogy testvérek. Megismerte a vérszerinti családját, az anyját is, de többet nem akar vele találkozni. Egyedül egy lánytestvérrel tartja a kapcsolatot.

Egy ismerősöm most fogadott örökbe egy 2 éves kislányt, és a gyerek tudja, és felfogja, hogy neki új családja van, beszélnek róla, nem tabu.

Szóval kérdező, ha zavar a tesód kérdezz rá a szüleidnél, hogy mi a szitu, aztán ha kamu, akkor majd beszélgessenek el a tesóddal is...

2020. nov. 19. 07:26
 27/28 A kérdező kommentje:
A tesóm a szüleim előtt szokta mondani és ők nem szolnak rá
2020. nov. 19. 07:38
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez igaz lenne miért mondták volna el a kistesónak?

Miért tartanának otthon róla papírt?

Hogy jön egy férfi neve az orokbefogadashoz?

Miért rejtegetnenek előled egy papírt akin akkor is az ő nevük van ha örökbe vagy fogadva?

Miert mondana valamit a hülyeségre? Én sem szólnék bele gyerekes vitákba.

2020. nov. 19. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!