Tesóm kiskorom óta sokszor mond egy férfi nevet és azt hogy megtalálta a papírt amin az van ráírva hogy örökbefogadtak,? pedig nem is
Ha nagykorú vagy, kérhetsz másolatot az anyakönyvi kivonatról.
A születési helyed ismert, hiszen millió helyen meg kell adni.
Ez csak piszkálás. 18 évesen ha örökbe is fogadtak, akkor a szülőnek illik elmondani.
Rokonomat örökbe fogadták, még 2-3 évesen. Én 14 voltam mikor megtudtam, de nem mondhattamnel neki, főleg hogy neki csak 18 évesen mondták meg (egyidősek vagyunk). Sose volt kíváncsi a szüleire akik intézetbe adták babakorában, ráadásul 7en voltak testvérek, de azt hiszem csak 3 maradt a szülőkkel.
Aztán a sors úgy hozta, hogy egy kisboltban dolgozott, és volt egy csaj , aki odajárt és nagyon hasonlított rá. Kiderült, hogy testvérek. Megismerte a vérszerinti családját, az anyját is, de többet nem akar vele találkozni. Egyedül egy lánytestvérrel tartja a kapcsolatot.
Egy ismerősöm most fogadott örökbe egy 2 éves kislányt, és a gyerek tudja, és felfogja, hogy neki új családja van, beszélnek róla, nem tabu.
Szóval kérdező, ha zavar a tesód kérdezz rá a szüleidnél, hogy mi a szitu, aztán ha kamu, akkor majd beszélgessenek el a tesóddal is...
Ha ez igaz lenne miért mondták volna el a kistesónak?
Miért tartanának otthon róla papírt?
Hogy jön egy férfi neve az orokbefogadashoz?
Miért rejtegetnenek előled egy papírt akin akkor is az ő nevük van ha örökbe vagy fogadva?
Miert mondana valamit a hülyeségre? Én sem szólnék bele gyerekes vitákba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!