Tesóm kiskorom óta sokszor mond egy férfi nevet és azt hogy megtalálta a papírt amin az van ráírva hogy örökbefogadtak,? pedig nem is
Mióta, hány éves korotok óta mondogatja... és most hány évesek vagytok? Te is és tesód is. Ezen kívül, amit 1-es kérdez.
Ezen aoróságokat azért fontos lenne tudni...
Másfelől... Mi az, hogy NEM mond ilyet a tesó? De hát látod te is, hogy mond...
Másik oldalról közelítsd a kérdést! Onnan, hogy vajon MIÉRT nem mond MÁST? Ennek pont az ellenkezőjét... amit állít.
Az ERŐ legyen Veled!
Én megnèznèm a családi albumokat , ha van rólad újszülött kép amin a szüleid is rajta vannak tuti nem vagy örökbe fogadott.
Na meg persze kèrheted a tesod,hogy hol a papír és hol látta pontosan. Én szerintem először mindenképp a szülemhez fordulnèk.
Szerintem csak szívat. Mondd neki, hogy "akkor kettőnk közül engem legalább kiválasztottak, és nem csak dobta a gép"
Szerintem abbahagyja, ha már látja hogy nem érdekel.
Csak szívat, nyugi. Aljas szivatás, az tény.
A képek pár hónaposan azok már elegendő bizonyítékok. Illetev kérdezd meg bátran a nagynénéd-nagybátyád, nagyszülőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!