Tesóm kiskorom óta sokszor mond egy férfi nevet és azt hogy megtalálta a papírt amin az van ráírva hogy örökbefogadtak,? pedig nem is
Mi köze egy férfi névnek az örökbefogadáshoz?
Vagy az anya mond le a gyerekről, vagy inkubátorba teszik. Ez utóbbinál viszont sem férfi, sem női név nincs.
#17 Miért írsz ebben a hangnemben? Csak feltettem egy kérdést, ami talán segíthet a válasz kiderítésében.
Nyilván tévedhetek, de akkor legalább normálisan korrigálj :)
Ezt szerintem a gyerekek (akik nem egykék) túlnyomó része hallotta kiskorában a testvéreitől, de még talán az egykék is az unokatesóktól ha olyan a viszony. Te még jó alany is vagy, hiszen elhiszed, vagy legalábbis elgondokodtat így évekig lehet vele szívatni.:)
Az én középső húgom a kisebbet mikor az elsős lett, hetekig idegesítette azzal, az egy mondattal, hogy felemelte a műzlisdobozt reggeli közben, felolvasta, hogy emulgeálószer és megjegyezte, hogy jé ma már mindenbe raknak macskakakit :) a kistesó hetekig minden csomagoláson kereste a "macskakakit", amíg anyunak fel nem tűnt, hogy milyen válogatós lett hirtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!