Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Vennétek használt könyvet...

Vennétek használt könyvet ajándékba?

Figyelt kérdés

Gyermekkorom egyik kedvenc könyvét szeretném a testvéremnek ajándékozni (ő 6, én 23) karácsonyra. Sajnos az én példányom nincs már meg, újonnan nem kapható. Egy antikvár példányt tudtam beszerezni, de látszik rajta, hogy használt. Viszont nekem nagyon meghatározó volt, nagyon szerettem.

Kellemetlen használt könyvet adni? Ti adnátok? Mellé lesz egy új ruha (ami biztos tetszeni fog neki), illetve egy közös élmény is.

2020. okt. 23. 12:01
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
98%
Kedves nyolcas, nálunk pl minden gyerek örül a könyvnek.
2020. okt. 23. 16:04
 22/48 anonim ***** válasza:
95%

Most, felnőtt fejjel úgy érzem, hogy jobb lett volna ha ajándékba egy 1000 éves, pecsétes, foltos Narnia krónikáit kapok néha, mint az X-edik meséskönyvet.

Ha a gyerek szereti (tartalom szempontjából) pont nem érdekli, hogy használt-e vagy sem. Ha meg nem szereti azt a "műfajt" akkor úgyis csak beteszi a többi közé s kész.

2020. okt. 23. 16:14
 23/48 anonim ***** válasza:
98%
Anyukám kedvenc gyerekkori mesekönyvét sikerült megszereznem a használt cikk portálon. Kb 50 évvel korábban adták ki először és utoljára. Ő őrült nemi. Szóval szerintem nem ciki.
2020. okt. 23. 16:18
 24/48 anonim ***** válasza:
0%

21!

Aha, és minden gyerek 6 éves vagy az alatti nálatok?

2020. okt. 23. 16:41
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Melyik ez a könyv?
2020. okt. 23. 16:42
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
Nàlunk is szeretik a könyveket, olvasok minden nap. 3 ès 6 èves. Söt van h ök kèrnek könyvet.
2020. okt. 23. 20:16
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Tolem vettek szakadt!!! mesekonyvet 5 evesnek. A gyerek boldog volt tole. Azt se lehet boltban mar kapni.
2020. okt. 23. 21:20
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem ciki. Nekem is van egy meghatározó könyvem gyerekkoromból és az én példányom sincs már meg, mert az akkori legjobb barátnőmnek adtam. Viszont a majdani gyerekemnek én is szeretném majd megvenni, és nyilván már csak antikváriumban, használtan fogom megtalálni.
2020. okt. 24. 00:37
 29/48 anonim ***** válasza:
12%

Nálunk is örül mindennek a gyerek, kivéve ha szakadt vagy foltos, azt észreveszi és szól is érte!

Könyveket imádja kiskora óta, rá lehet szoktatni, ha beszélgetsz vele a történetekről, eljátsszátok, rajzoljátok, kitalálsz a szereplőkről másik mesét, bábozzátok, szerepjátékozzátok.. Amúgy csak bizonyos típus fogja szeretni, így meg mindegyik!

Szerintem az ára miatt ciki, nyugodtan lehet régi vagy használt könyv, de tudjuk, hogy az "értéktelen" olcsójános hatást kelt, ha nincs mellette más. A ruha nem elég mellé, szerezz be valami játékot! Ha javasolhatok, legyen heliball!:)

2020. okt. 24. 11:08
 30/48 anonim ***** válasza:
23%

28!

Karácsonyi ajándékként fogod neki megvenni? Mert ebben ez a ciki. Ajándék, karácsonyra, gyereknek egy használt könyv. Nem egy felnőttről beszelünk, aki él-hal x könyvért és mindenáron az kell neki, hanem egy gyerekrol, méghozzá egy 6 éves kisgyerekről. Lehet neki használt könyvet adni, de nem karácsonyi ajándékként, hanem csak úgy

2020. okt. 24. 11:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!