Vennétek használt könyvet ajándékba?
Gyermekkorom egyik kedvenc könyvét szeretném a testvéremnek ajándékozni (ő 6, én 23) karácsonyra. Sajnos az én példányom nincs már meg, újonnan nem kapható. Egy antikvár példányt tudtam beszerezni, de látszik rajta, hogy használt. Viszont nekem nagyon meghatározó volt, nagyon szerettem.
Kellemetlen használt könyvet adni? Ti adnátok? Mellé lesz egy új ruha (ami biztos tetszeni fog neki), illetve egy közös élmény is.
Szerintem a tartalma a fontos,nem pedig a kora.
Most az,hogy egy kicsit látszik rajta,hogy használt...nem ez a lényeg.
Egyébként nagyon kedves ötlet tőled🥰.
Öhm, #10, miért is a szüleinek kéne, hogy tetszen? Hat évesen azért már felfogja, hogy mi tetszik neki és mi nem.
Amúgy szerintem jó és aranyos ötlet :)
Jó a könyv, nehogy elegye a kedvedet egy kósza analfabéta hozzaszolo attól, hogy olvasó emberkét nevelj. 😉
📗📘📙
Igazából csak mostohatesó és félek, hogy anyuka rossz néven veszi. Egyébként jóban vagyunk, csak érdekelt mások véleménye is.
Köszönöm a kedves válaszokat.
Azzal pedig nem értek egyet, hogy 1000-ből 1 hatéves örül a könyveknek. Vagy legalábbis remélem, hogy nem ez a valóság!
19, egyrészt írta, hogy mást is kap. Másrészt írta, hogy máskor is kapott és örült a könyvnek.
Akkor mi bajod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!