Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Vennétek használt könyvet...

Vennétek használt könyvet ajándékba?

Figyelt kérdés

Gyermekkorom egyik kedvenc könyvét szeretném a testvéremnek ajándékozni (ő 6, én 23) karácsonyra. Sajnos az én példányom nincs már meg, újonnan nem kapható. Egy antikvár példányt tudtam beszerezni, de látszik rajta, hogy használt. Viszont nekem nagyon meghatározó volt, nagyon szerettem.

Kellemetlen használt könyvet adni? Ti adnátok? Mellé lesz egy új ruha (ami biztos tetszeni fog neki), illetve egy közös élmény is.

2020. okt. 23. 12:01
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem a tartalma a fontos,nem pedig a kora.

Most az,hogy egy kicsit látszik rajta,hogy használt...nem ez a lényeg.

Egyébként nagyon kedves ötlet tőled🥰.

2020. okt. 23. 12:56
 12/48 anonim ***** válasza:
73%
Mi az a könyv?
2020. okt. 23. 12:58
 13/48 anonim válasza:
92%

Öhm, #10, miért is a szüleinek kéne, hogy tetszen? Hat évesen azért már felfogja, hogy mi tetszik neki és mi nem.

Amúgy szerintem jó és aranyos ötlet :)

2020. okt. 23. 13:01
 14/48 anonim ***** válasza:
98%

Jó a könyv, nehogy elegye a kedvedet egy kósza analfabéta hozzaszolo attól, hogy olvasó emberkét nevelj. 😉

📗📘📙

2020. okt. 23. 13:01
 15/48 A kérdező kommentje:

Igazából csak mostohatesó és félek, hogy anyuka rossz néven veszi. Egyébként jóban vagyunk, csak érdekelt mások véleménye is.

Köszönöm a kedves válaszokat.

Azzal pedig nem értek egyet, hogy 1000-ből 1 hatéves örül a könyveknek. Vagy legalábbis remélem, hogy nem ez a valóság!

2020. okt. 23. 13:04
 16/48 anonim ***** válasza:
13%
Nem az, hogy a szüleinek kell, hogy tetsszen, hanem arról van szó, hogy ha magának még nem is nagyon tudna olvasni, a szülei felolvasnák neki.
2020. okt. 23. 13:04
 17/48 anonim ***** válasza:
14%
Én a helyedben, a könyv mellé, valami mást is adnék neki. Szép dolog könyvet ajándékozni, de egy ennyi idős gyereknek nem biztos hogy az a legnagyobb vágya. El kell fogadni, ez már egy másik világ. Csak a csalódás elkerülése végett mondom (mindkét fél részéről).
2020. okt. 23. 13:06
 18/48 anonim ***** válasza:
91%
Én írnék a könyv mellé egy levelet, hogy nekem gyerekkoromban milyen meghatározó és kedves volt ez a könyv, még ha ez nem pont az a példány is. Szerintem ez kedvesebb ajándék, mint egy random új mesekönyv a könyvesboltból. Jobban megfogja az ajándékozás lényegét: egy darabka magadból.
2020. okt. 23. 13:28
 19/48 anonim ***** válasza:
8%
Komolyan nem értem a lepontozókat. Aztán majd csodálkoztok ha a gyereketek karácsonykor ott fog sírdogálni. Egy gyerekről beszélünk ő még nem tudja ezt úgy értékelni mint egy felnőtt.
2020. okt. 23. 13:45
 20/48 anonim ***** válasza:
65%

19, egyrészt írta, hogy mást is kap. Másrészt írta, hogy máskor is kapott és örült a könyvnek.

Akkor mi bajod?

2020. okt. 23. 14:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!