Tesóm a baratnoje miatt nem kedvel mar azt erzem ezzel hogy birkoztok meg? A lany nem kedveli a mi csaladunkat, a viselkedese miatt mi se ot. Es ez miatt tesom folyton kompenzal nala elkenyezteti mert hat de rossz neki..
Figyelt kérdés
Ebbe komolyan bele kell torodnom hogy mar sose leszek olyan joba tesommal mint ez a lany elott? Elozo baratnoknel nem volt gond(se a masik tesomnal) csak a mostani jol keveri a szavait nagyon. Es ez annyira faj hogy nem tudunk miatta annyira joba lenni2020. szept. 25. 21:24
11/12 anonim válasza:
Sajnálom, ez nekem is a legnagyobb félelmem. Párom húgával játsszuk ezt most épp, a pasija mindenkitől elmarja a lányt, addig játszmázgat. Észrevette mindenki de senki nem mer beleállni mert jaj szegény lány hát ne utáljuk már a pasikáját; én meg egymagam kevés vagyok hozzá hogy kinyíljon a szeme. Egy éve vannak kb együtt, de tűkön ülve várjuk hogy menjenek már szét. A legszebb az egészben hogy sógornőmet is bántja, néha olyanokat szól hozzá, hogy csak azért nem képelem fel mert anyós házában vagyok; de pl hozzánk ezért nem hívjuk soha / igyekszünk mindig a munkanapjaira tenni a nálunk történő ebédeket, mert ott már az Isten óvja ha bárkinek bármit beszól.
12/12 A kérdező kommentje:
11. Igen szornyu ez
2020. szept. 27. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!