Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi baja az öcsémnek?

Mi baja az öcsémnek?

Figyelt kérdés
A 16 éves öcsémnek van egy furcsa barátsága egy furcsa 17 éves lánnyal. Megnéztem a lány instáját és láttam hogy sok olyan képe van ahol valami vérszerűség folyik le a száján és a lány is ilyen furcsa. Egyszerűen a frászt hozza rám, még akkor is ha csak rámnéz de az öcsémmel imádják egymást. Sülve főve együtt vannak, együtt alszanak, állandóan össze vannak bújva ami nem egy kapcsolatát tette tönkre az öcsémnek. Állításuk szerint csak barátok de együtt alszanak mindig mindent együtt csinálnak.

2020. szept. 24. 11:54
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Nem érdekel hogy milyen stílust képvisel. Nem akarom hogy az öcsémet hülyítse. Szerinted mi másért ez a kedvesség? Lesi minden kívánságát hajnalig kell hallgatnom az irritáló röhögését
2020. szept. 25. 11:52
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem érdekel a stílusa, akkor miért nézegeted az insta profilját és vonsz le a személyiségére vonatkozó elnagyolt következtetéseket néhány képből?

Hagyd békén az öcsédet és nem mérgezd a párkapcsolatát.

2020. szept. 25. 11:56
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
De fogd már fel, hogy öcsédnek ez a csaj kell. Ha a csajnak is kell az öcséd, akkor konkrétan az, hogy ti nem bírjátok a kutyát nem érdekli. Meg amúgy közöd sincs hozzá, hogy kivel van.
2020. szept. 25. 13:13
 34/40 anonim ***** válasza:
100%
Szóval te csak akkor vagy kedves valakihez, ha hülyíteni akarod? Remélem megmutatod ezt a kérdést a válaszokat is a pasidnak, ha van... :D Ennyire kicsinyesnek és szánalmasnak lenni már majdnem kitüntetést érdemel.
2020. szept. 25. 13:38
 35/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly? Olvastam a válaszokat meg a te válaszaidat és arra a következtetésre jutottam hogy te az instagramjáról meg a stílusáról ítéled meg.. Aztán meg a saját dolgod helyett ezzel foglalkozol? Hogy tudja az emberiség nagyrésze ilyen mennyiségben súrolni a legalját? Inkább hagyjad őket békén és foglalkozz a saját dolgoddal vagy menj el szépen kapálni! Komolyan mondom én szégyellem magam az ilyenek miatt.. mióta ilyen az emberiség?
2020. szept. 26. 22:28
 36/40 anonim ***** válasza:
Majd kinövi.
2020. szept. 26. 22:29
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Milyen egyébként a lány instán kívül? Tisztelettudó, kedves? Vagy bunkó? Ezek fontosabbak az instánál
2020. szept. 27. 03:47
 38/40 A kérdező kommentje:
Udvarias, de olyan arrogáns
2020. szept. 27. 18:02
 39/40 anonim ***** válasza:
Miben nyílvánul meg az arroganciája?
2020. szept. 27. 18:46
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem pitiz a kérdezőnek... az eddigiek alapján, igencsak látszik, hogy ki van elszállva... :D
2020. szept. 28. 09:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!