Mi baja az öcsémnek?
16 éves normálisabb sráccal jellemzően csak egy-két évvel fiatalabb normálisabb csaj áll csak szóba, aki még nem akar dugni.
Ezért jobb opció, egy lökött, nála kicsit idősebb csaj. Ha meg tökéletesebb lenne, akkor nem lenne öcsédnek esélye nála.
Mi az, hogy nem normális?
Ha a lány, akivel tökéletesen megértjük egymást, vevő arra, hogy sok időt töltsünk együtt, és minél több közös programunk legyen, hülye lennék elutasítani.
Nyilván teret hagyva a másiknak. Nem a wc-re is együtt.
Az insta meg nem a való élet. Én naponta 10 koktélról csapok ki képet (bármixer vagyok), akkor most alkoholista vagyok?
A srácok állatokat gyilkolnak? Drogoznak? Napi 2x lerészegednek? Jegyeik romlanak? Garázdálkodnak? Bűnöznek?
Ha nem, akkor örülj annak a szüleitekkel együtt, hogy nem a felsoroltakat csinálja az öcséd.
#11 teljesen jogos amit ír.
Nekem is van haverom aki 17 évesen volt együtt valami full kattos 21 éves csajjal. De a kapcsolat az ő részéről elérte a célját, a 'gyakorló barátnő' az egy létező dolog. ( Más kérdés hogy ilyenkor mi van a 'kattos' csajok fejébe, de nyilván ez jön be nekik, vagy nem tudom. )
Keress inkább magadnak kapcsolatot, de ne az öcséd életét próbáld megszervezni. Mert nem fogja díjazni most se, később meg se.
Már az is baj, hogy szeretik egymást és sokat vannak együtt?
Nem vagy te irigy az öcsédre, kérdező?
Nem csodálom, nem akar veletek beszélni a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!