Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi baja az öcsémnek?

Mi baja az öcsémnek?

Figyelt kérdés
A 16 éves öcsémnek van egy furcsa barátsága egy furcsa 17 éves lánnyal. Megnéztem a lány instáját és láttam hogy sok olyan képe van ahol valami vérszerűség folyik le a száján és a lány is ilyen furcsa. Egyszerűen a frászt hozza rám, még akkor is ha csak rámnéz de az öcsémmel imádják egymást. Sülve főve együtt vannak, együtt alszanak, állandóan össze vannak bújva ami nem egy kapcsolatát tette tönkre az öcsémnek. Állításuk szerint csak barátok de együtt alszanak mindig mindent együtt csinálnak.

2020. szept. 24. 11:54
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
40%

16 éves normálisabb sráccal jellemzően csak egy-két évvel fiatalabb normálisabb csaj áll csak szóba, aki még nem akar dugni.

Ezért jobb opció, egy lökött, nála kicsit idősebb csaj. Ha meg tökéletesebb lenne, akkor nem lenne öcsédnek esélye nála.

2020. szept. 24. 13:31
 12/40 anonim ***** válasza:
94%
Ha jól megvannak, ne akarj beleszólni. Érthető az is, hogy nem akar a részletekbe beavatni, pláne ha látja, hogy ennyire ellenszenvesen állsz a kapcsolatához. Sokkal nagyobb gáz, hogy 16 évesen cigizik.
2020. szept. 24. 13:41
 13/40 A kérdező kommentje:
Nem csak én anyuéknak sem tetszik
2020. szept. 24. 13:48
 14/40 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem normális hogy ennyi időt vannak együtt és ennyire odavannak egymásért
2020. szept. 24. 13:51
 15/40 anonim ***** válasza:
96%

Mi az, hogy nem normális?

Ha a lány, akivel tökéletesen megértjük egymást, vevő arra, hogy sok időt töltsünk együtt, és minél több közös programunk legyen, hülye lennék elutasítani.

Nyilván teret hagyva a másiknak. Nem a wc-re is együtt.

Az insta meg nem a való élet. Én naponta 10 koktélról csapok ki képet (bármixer vagyok), akkor most alkoholista vagyok?

A srácok állatokat gyilkolnak? Drogoznak? Napi 2x lerészegednek? Jegyeik romlanak? Garázdálkodnak? Bűnöznek?

Ha nem, akkor örülj annak a szüleitekkel együtt, hogy nem a felsoroltakat csinálja az öcséd.

2020. szept. 24. 14:09
 16/40 anonim ***** válasza:
91%

#11 teljesen jogos amit ír.

Nekem is van haverom aki 17 évesen volt együtt valami full kattos 21 éves csajjal. De a kapcsolat az ő részéről elérte a célját, a 'gyakorló barátnő' az egy létező dolog. ( Más kérdés hogy ilyenkor mi van a 'kattos' csajok fejébe, de nyilván ez jön be nekik, vagy nem tudom. )

Keress inkább magadnak kapcsolatot, de ne az öcséd életét próbáld megszervezni. Mert nem fogja díjazni most se, később meg se.

2020. szept. 24. 14:19
 17/40 anonim ***** válasza:
96%
Írígykedsz?
2020. szept. 24. 14:35
 18/40 anonim ***** válasza:
73%
Irigy vagy kérdező. Öcséd megtalálta azt a lányt, akivel jól el van érzelmileg, lelkileg és testileg is. Lehet a csaj sátánista, vámpír, kaszabolós véres hullákat imádja és akkor mi van? Tesódnak pont ez tetszik benne, hogy ilyen lányt talált magának, aki nem a sminkekre, ruhákra, felszínes dolgokra izgul, hanem a vérre. Semmi baj nincs vele, inkább veled van a baj, hogy nem támogatod a tesódat, hanem irigy vagy rá.
2020. szept. 24. 15:10
 19/40 anonim ***** válasza:
98%

Már az is baj, hogy szeretik egymást és sokat vannak együtt?

Nem vagy te irigy az öcsédre, kérdező?

Nem csodálom, nem akar veletek beszélni a témáról.

2020. szept. 24. 15:37
 20/40 A kérdező kommentje:
Nem irigy vagyok csak elég gáz hogy minden barátnőjét ez miatt az elmebeteg miatt hajtotta el
2020. szept. 24. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!