Mi baja az öcsémnek?
És ki vagy te, hogy leelmebetegezd a csajt?
Az insta profiljáról ne vonj le messzemenő következtetéseket a személyiségére vonatkozóan. Vagy azt hiszed, hogy mindenki ott éli ki a teljes életét?
Nem neked kell tetsszen a lány, hanem az öcsédnek. Ha ők jól megvannak, hagyd őket békén, foglalkozz a saját életeddel.
Küld el a csaj instáját és felszedem. Mindenki jól jár. :3
XD
Amúgy amiket leírtál elég vonzó személyisége van a leánynak ;3
Szóval nem tetszik a lány instagramja, ezért szerinted ő elmebeteg. Hát, szerintem meg sérti az önérzetedet, hogy a nálad fiatalabb tesód hamarabb talált olyan partnert, akivel "oda vannak egymásért", mint te. Mert ebben a leírt sztoriban semmi rossz nincs.
Amúgy az insta kb. a feltűnősködésről szól. Jobb volna, ha bikiniben pucsítana a képeken? Mert az megszokottabb az érzékeny kis szemeidnek? Jesszus.
Amúgy meg tök jogosan írják többen, hogy szerinted megy itt az összcsaládi aggodalom az öcséd barátnője miatt, miközben meg DOHÁNYZIK. 16 évesen. És anyádék tudnak róla. (én is cigiztem 16 évesen egyébként, de mindent megtettem, hogy erről ne tudjanak. Előttük meg pláne nem csináltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!