Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi baja az öcsémnek?

Mi baja az öcsémnek?

Figyelt kérdés
A 16 éves öcsémnek van egy furcsa barátsága egy furcsa 17 éves lánnyal. Megnéztem a lány instáját és láttam hogy sok olyan képe van ahol valami vérszerűség folyik le a száján és a lány is ilyen furcsa. Egyszerűen a frászt hozza rám, még akkor is ha csak rámnéz de az öcsémmel imádják egymást. Sülve főve együtt vannak, együtt alszanak, állandóan össze vannak bújva ami nem egy kapcsolatát tette tönkre az öcsémnek. Állításuk szerint csak barátok de együtt alszanak mindig mindent együtt csinálnak.

2020. szept. 24. 11:54
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
71%

És ki vagy te, hogy leelmebetegezd a csajt?

Az insta profiljáról ne vonj le messzemenő következtetéseket a személyiségére vonatkozóan. Vagy azt hiszed, hogy mindenki ott éli ki a teljes életét?

Nem neked kell tetsszen a lány, hanem az öcsédnek. Ha ők jól megvannak, hagyd őket békén, foglalkozz a saját életeddel.

2020. szept. 24. 16:19
 22/40 anonim ***** válasza:
64%

Küld el a csaj instáját és felszedem. Mindenki jól jár. :3

XD

Amúgy amiket leírtál elég vonzó személyisége van a leánynak ;3

2020. szept. 24. 16:41
 23/40 anonim ***** válasza:
97%

Szóval nem tetszik a lány instagramja, ezért szerinted ő elmebeteg. Hát, szerintem meg sérti az önérzetedet, hogy a nálad fiatalabb tesód hamarabb talált olyan partnert, akivel "oda vannak egymásért", mint te. Mert ebben a leírt sztoriban semmi rossz nincs.

Amúgy az insta kb. a feltűnősködésről szól. Jobb volna, ha bikiniben pucsítana a képeken? Mert az megszokottabb az érzékeny kis szemeidnek? Jesszus.

Amúgy meg tök jogosan írják többen, hogy szerinted megy itt az összcsaládi aggodalom az öcséd barátnője miatt, miközben meg DOHÁNYZIK. 16 évesen. És anyádék tudnak róla. (én is cigiztem 16 évesen egyébként, de mindent megtettem, hogy erről ne tudjanak. Előttük meg pláne nem csináltam.)

2020. szept. 24. 17:01
 24/40 A kérdező kommentje:
Nem fogom elküldeni az instáját és megmondtam irigy sem vagyok. Miért lennék irigy egy ilyen lányra?
2020. szept. 24. 17:38
 25/40 anonim ***** válasza:
88%
Nem a lányra vagy irigy, hanem arra, hogy az öcsédnek van egy láthatóan jó és kiegyensúlyozott kapcsolata. Neked meg valószínűleg nincs...
2020. szept. 24. 19:16
 26/40 A kérdező kommentje:
Én csak féltem
2020. szept. 24. 21:01
 27/40 anonim ***** válasza:
82%
Mitől félted? Hogy a kislány lecumikáza?
2020. szept. 24. 21:36
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én lekötöm a te idődet, ha nagyon unatkozol és nincs jobb dolgod, mint azon pörögni, hogy az öcsédnek csaja van... :D
2020. szept. 25. 10:42
 29/40 A kérdező kommentje:
Nem az zavar hogy barátnője van hanem az hogy ő. Eddig is voltak és örültem nekik. Anyuéknak sem tetszik.
2020. szept. 25. 11:41
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Jajj egyem is meg a pici kicsi törékeny lelki világotokat... hát nem illik bele, a rózsaszín habos babos álomképetekbe a csaj? Elárulok valamit... az öcséd sokkal jobban jár egy nem átlagos lánnyal, mint egy tucatban kapható kis plázaszökevénnyel. Értem én, hogy nem tetszik, hogy a lánynak van saját stílusa és nem állt be a sorba... de majd egyszer talán te is megérsz rá szellemileg, hogy kiállj belőle. A szüleidnek már mindegy, sajnos túl idősek a változásra...
2020. szept. 25. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!