Mi a megoldás? Nemrég derült ki, hogy apámnak van két eltitkolt fia rajtam kívűl. Nagyon rosszul esett. Az egyik a kedvence, rájöttem hogy mindent kapott, autót lakást, sőt arra is ráébredtem, hogy.... többi lent
És milyen tanácsot várnál akkor abszolút kívülállók részéről...?????
Szerinted ki tudja megoldani a te problémádat?
Hogy lehet a nagyanyádnak a bátyád a kedvence, mikor elvileg el voltak titkolva? Nem lehet, hogy te vagy az eltitkolt gyerek a valódi családja elől?(elvégre te vagy a legfiatalabb)
Lehet neheztelnek anyukádra meg valamennyire rátok, amiért apukád teherbe ejtette anyukádat, ő meg megtartott téged.. nem?
Ha apád életében neki ajándékoz mindent, akkor semmiféle örökség nincs!
Felnőtt, jogképes ember, a saját vagyonávwl úgy rendelkezik, ahogy akar. Ebbe te nem tudsz beleszólni.
Ja, biztos ő az áldozat.. Vagy az, vagy direkt neki akarja adni kompenzálásképp! szerintem az utóbbi, zsarolásnál a rendőrségre menne, ha 100 millió az érték.
Akkor nem eltitkoltak a bátyáid, ti voltatok megvezetve az apád normál életéről, nyilvánvaló, hogy számára "kevesebbet" értek. Bocsi, az emberek gyakran tetvek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!