Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mi a megoldás? Nemrég derült...

Mi a megoldás? Nemrég derült ki, hogy apámnak van két eltitkolt fia rajtam kívűl. Nagyon rosszul esett. Az egyik a kedvence, rájöttem hogy mindent kapott, autót lakást, sőt arra is ráébredtem, hogy.... többi lent

Figyelt kérdés
Apám szüleinek a 60 milliós házát meg a pénzt (ami nem kevés) is ez a “kedvence” vagyis egy dohányzós nagyképű 8 általánosos teli tetovált senkiházi kapja. Én meg rohadjak meg itt egy fillér nélkűl. Én aki tanul, egyetemre akarok menni, akarok valaki lenni és engem nem támogat. Vajon apám miért ilyen, én miért nem kapok semmit az örökségből? Mit kéne tennem? 17f
2020. szept. 10. 20:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
41%

És milyen tanácsot várnál akkor abszolút kívülállók részéről...?????

Szerinted ki tudja megoldani a te problémádat?

2020. szept. 11. 14:00
 22/30 anonim ***** válasza:
57%
ez a két eltitkolt gyerek hogy derült ki? idősebbek nálad? testvérek?
2020. szept. 11. 14:01
 23/30 anonim ***** válasza:
Előző házasság, amit eltitkolt, vagy pedig "balkézről" van a két gyerek, az anyáddal való házasság alatt...???
2020. szept. 11. 14:10
 24/30 anonim ***** válasza:
Anyukád mit szól ehhez az egész történethez?
2020. szept. 11. 14:11
 25/30 anonim ***** válasza:
57%

Hogy lehet a nagyanyádnak a bátyád a kedvence, mikor elvileg el voltak titkolva? Nem lehet, hogy te vagy az eltitkolt gyerek a valódi családja elől?(elvégre te vagy a legfiatalabb)

Lehet neheztelnek anyukádra meg valamennyire rátok, amiért apukád teherbe ejtette anyukádat, ő meg megtartott téged.. nem?

2020. szept. 11. 14:22
 26/30 A kérdező kommentje:
Kedves mindenki! Én meg anyám elől voltak csak eltitkolva a bátyáim. A nagyanyám, meg az egész ismerettségi köre tudott róluk csak egyedűl én nem idáig, és van köztünk egy jó 10 év... a kérdésem meg az, hogy mit kéne tennem az ellen, hogy ne vigye el ez a tetovált ingyenélő az egész örökséget?
2020. szept. 11. 14:33
 27/30 anonim ***** válasza:
93%

Ha apád életében neki ajándékoz mindent, akkor semmiféle örökség nincs!

Felnőtt, jogképes ember, a saját vagyonávwl úgy rendelkezik, ahogy akar. Ebbe te nem tudsz beleszólni.

2020. szept. 11. 15:22
 28/30 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, hát igen, lényegében ez a baj...
2020. szept. 11. 15:37
 29/30 anonim ***** válasza:
57%
Talán van valami a háttérben, amit nem akar elmondani. Pl. egy olyan megegyezés a másik anyával, hogy megkapja a gyerek az ingatlant, ha soha sem kell gyerektartást fizetnie, vagy ilyesmi, és talán van valami, amivel az a nő sakkban tartja az apádat, amit az apad szégyell, vagy csak simán nem akar elmondani, az apád meg belement az egyezségbe, hiszen te még sehol sem voltál akkor. Honnan veszed, hogy kedvenc az a fiú? Csak az anyagi javak miatt?
2020. szept. 12. 07:45
 30/30 anonim ***** válasza:

Ja, biztos ő az áldozat.. Vagy az, vagy direkt neki akarja adni kompenzálásképp! szerintem az utóbbi, zsarolásnál a rendőrségre menne, ha 100 millió az érték.

Akkor nem eltitkoltak a bátyáid, ti voltatok megvezetve az apád normál életéről, nyilvánvaló, hogy számára "kevesebbet" értek. Bocsi, az emberek gyakran tetvek..

2020. szept. 12. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!