Mi a megoldás? Nemrég derült ki, hogy apámnak van két eltitkolt fia rajtam kívűl. Nagyon rosszul esett. Az egyik a kedvence, rájöttem hogy mindent kapott, autót lakást, sőt arra is ráébredtem, hogy.... többi lent
Figyelt kérdés
Apám szüleinek a 60 milliós házát meg a pénzt (ami nem kevés) is ez a “kedvence” vagyis egy dohányzós nagyképű 8 általánosos teli tetovált senkiházi kapja. Én meg rohadjak meg itt egy fillér nélkűl. Én aki tanul, egyetemre akarok menni, akarok valaki lenni és engem nem támogat. Vajon apám miért ilyen, én miért nem kapok semmit az örökségből? Mit kéne tennem? 17f2020. szept. 10. 20:56
11/30 anonim válasza:
Még nem is kapta meg. Akkor mi a bajod?
12/30 anonim válasza:
Mert te feltalálod magad, de ő nem.
13/30 anonim válasza:
Figyu már, nagymami és apuci is él még, te meg már az örökségen agyalsz. Hát lehet, én se adnék neked semmit, mert ritka ocsmány dolog öröhségre ácsingózni, ha meg se haltak.
14/30 anonim válasza:
Beszelj a nagyanyaddal, hatha radiratja mar most- haszonelvezettel! Apadnak nem kell az orrara kotni, meg amugy is..o tudja a legjobban, hogy milyen titkolozni...
15/30 anonim válasza:
14: a nagymama legfeljebb haszonélvező, ő nem írathat semmit a kérdezőre. Nincs tulajdonjoga!
16/30 anonim válasza:
Szerintem lelkiismeretfurdalása van, amiért veled volt, te vitted valamire, őket elhanyagolta, és tessék itt a 8 általánosos tetkós hapsi.
De csak tippelek.
Az, hogy ő kapja a pénzt, nem azt jelenti, hogy ő a kedvenc, de nekem is ellenszenves ez, ezzel nem fogja tehermentesíteni magát az elmúlt évekért..
Egyébként hogy a csudába lehet idősebb gyereket eltitkolni?? Amúgy beteg a srác? Az is lehet, hogy valami sérülést okozott neki, vagy megrontotta, vagy durván verte és eltiltották, vagy.. nemtudom, elhagyta őket, mert kiderült, hogy beteg a férfi? Értelmi sérült, vagy autista?
Annyi minden lehet, de az biztos, hogy apád úgy gondolja, valami kompenzálnia kell!
17/30 A kérdező kommentje:
A nagyanyám megsértődne ha felhoznám a témát, neki is a bátyám a kedvence... amugy meg semmi baja a srácnak...
2020. szept. 11. 13:32
18/30 A kérdező kommentje:
Azt az egyet nem értem, hogy miért jár ennek a tetovált, pirszinges, 8 általánosos fiatal embernek 100 millió forint, és ezzel szemben nekem meg 0 forint?
2020. szept. 11. 13:42
19/30 anonim válasza:
18. De miért nem apádtól kérded ezt?
20/30 A kérdező kommentje:
Kedves 19-es válaszoló, az előzményekben elmondtam de, szívesen elmondom neked is, hogy apámmal nem lehet erről beszélni, mert ha fel hozom a témát, magán kívűl lesz...
2020. szept. 11. 13:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!