Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális, hogy a húgom még...

Normális, hogy a húgom még szerepjátékozni akar?

Figyelt kérdés

Mikor gyerekek voltunk, sokszor eljátszottunk, hogy valamilyen szupererőnk van, mint az x-menben. Az volt a kedvenc mesénk, állandóan azt játszottuk, hogy mi is x-menek vagyunk. Jó, de ez volt gyerekkorunkban, amikor ez tök normális. Idővel ezt elnőttük. Most már pár éve külön élek, és most hazalátogattam, és családi kaja után mindenki elment lepihenni. Mi a húgommal kint maradtunk a teraszon, és a mamánál voltunk, akinél nincs internet, és mondtuk, hogy unatkozunk... erre azt mondta, játszunk x-meneset. Először azt hittem csak viccel, de komolyan gondolta. Azt mondta képzeljük, azt hogy most az iskolában vagyunk, és csendes pihenő van, és mindenki pihen, mi azért unatkozunk, hogy találnánk föl magunkat? Mondtam, én inkább eszek egy kis sütit, és otthagytam. A húgom 14 éves. Ez normális ilyen korban?

F/20

2020. aug. 29. 18:29
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Normális, a mai 10 évesek már csak telefonoznak és nem játszanak már képzeletbeli játékot.. Viszont vannak olyan 14 évesek akik már csak rîb@ncosat játszanak.
2020. aug. 31. 23:46
 22/23 anonim ***** válasza:
57%
Lehet arra var hogy papas mamast jatszatok xD de szerintem csak kedves akar lenni veled hogy ne unatkozz ha mar ott vagy szoval teljesen normalis
2020. szept. 1. 12:04
 23/23 anonim ***** válasza:
Teljesen normális!
2021. ápr. 8. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!