Normális, hogy a húgom még szerepjátékozni akar?
Mikor gyerekek voltunk, sokszor eljátszottunk, hogy valamilyen szupererőnk van, mint az x-menben. Az volt a kedvenc mesénk, állandóan azt játszottuk, hogy mi is x-menek vagyunk. Jó, de ez volt gyerekkorunkban, amikor ez tök normális. Idővel ezt elnőttük. Most már pár éve külön élek, és most hazalátogattam, és családi kaja után mindenki elment lepihenni. Mi a húgommal kint maradtunk a teraszon, és a mamánál voltunk, akinél nincs internet, és mondtuk, hogy unatkozunk... erre azt mondta, játszunk x-meneset. Először azt hittem csak viccel, de komolyan gondolta. Azt mondta képzeljük, azt hogy most az iskolában vagyunk, és csendes pihenő van, és mindenki pihen, mi azért unatkozunk, hogy találnánk föl magunkat? Mondtam, én inkább eszek egy kis sütit, és otthagytam. A húgom 14 éves. Ez normális ilyen korban?
F/20
A húgod 14 persze hogy normális
Miért mit csináljon egy 14 éves ?
Az már regen rossz lenne ha csak telefonozni tud 14 évesen mi is sokat játszottunk sőt meg 15-16 évesen is játszottunk hülyéskedik Sőt nincs abban semmi rossz ha játszotok :) főleg ha nincs net meg egyebek amúgy a felnotek is játszanak csak máshogy videojáték /társasjáték ....stb
Játszani sosem késő és nem kortól fugg lényeg hogy elvezd
Néha el kell tudnunk magunkat engedni és felhőtlenek lenni
Pl Japánban van egy 90 éves nő aki videojátékozik ha ettől boldog lesz élvezi mert kene megfosztania magát ettől
14 éves GYEREK, normális....mit szeretnél, hogy pasizzon meg igyon???
de ahogy az előző írta, felnőttnél is normális
Mégis miért lesz gyerekes valaki, mert EGYSZER szerepjátékozni akar? Hát vége ne legyen a világnak. Ennyi erővel az összes felnőtt gyerekes, aki 14 éves kora felett életében egyetlen egyszer is mert társasozni, jelmezbe öltözni, videójátékozni, netán a gyerekével játszani.
Kérdező, te meg ne borulj már fel ennyire attól, mert esetleg 1-2, netán 3 éve külön élsz és fuh te már 20 éves komoly felnőtt vagy, egy ilyen dedós ne merjen zavarni. Bőven gyerek vagy még hozzá, hogy ilyen karót nyelt legyél.
A meghunyászkodásod meg főleg ciki, hogy nem mered megmondani a húgodnak, hogy “figyelj, szerintem ehhez már nagyok vagyunk, mit gondolsz?”, hanem egyből lelépsz kamu indokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!