Miért nem akar a tesóm szóba állni velem?
Figyelt kérdés
Tegnap többet ittam és egy apróságon ami engem régóta bántott összevesztünk szó szót követett és olyanokat mondtunk egymásnak amit igazából nem is gondoltunk komolyan és sirás lett a vége ma pedig nem áll velem szóba.Hogyan tudnánk ezt megbeszélni ha ő elutasitó és nagyon haragszik rám???2020. ápr. 11. 09:53
1/4 A kérdező kommentje:
De ő is megbántott engem de én nem haragszok rá mert olyan nagy dolog nem történt szerintem hogy ez miatt ne beszéljünk.Hagyjam rá mig megbékül vagy próbálkozzak még hogy kibéküljünk?
2020. ápr. 11. 09:59
2/4 anonim válasza:
Te ismered, milyen ember, te tudod mit mondtatok egymásnak. Lehet hogy pár nap múlva majd lehet beszélni vele.
3/4 anonim válasza:
Tegnap este történt a dolog, mert gondolom nem reggel rúgtál be, eltelt egy éjszaka, a kérdést ma reggel írtad ki.
Hagyjál a testvérednek időt, hogy megbékéljen!
Én nem vagyok a szeretteimmel haragtartó, de ennyi idő még nekem is kevés lenne.
4/4 anonim válasza:
3-as vagyok
Lehet, ha most megint felhozod, amikor még nem múlt el belőle a sértettség, csak még jobban összevesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!