Normális, hogy a húgom még szerepjátékozni akar?
Mikor gyerekek voltunk, sokszor eljátszottunk, hogy valamilyen szupererőnk van, mint az x-menben. Az volt a kedvenc mesénk, állandóan azt játszottuk, hogy mi is x-menek vagyunk. Jó, de ez volt gyerekkorunkban, amikor ez tök normális. Idővel ezt elnőttük. Most már pár éve külön élek, és most hazalátogattam, és családi kaja után mindenki elment lepihenni. Mi a húgommal kint maradtunk a teraszon, és a mamánál voltunk, akinél nincs internet, és mondtuk, hogy unatkozunk... erre azt mondta, játszunk x-meneset. Először azt hittem csak viccel, de komolyan gondolta. Azt mondta képzeljük, azt hogy most az iskolában vagyunk, és csendes pihenő van, és mindenki pihen, mi azért unatkozunk, hogy találnánk föl magunkat? Mondtam, én inkább eszek egy kis sütit, és otthagytam. A húgom 14 éves. Ez normális ilyen korban?
F/20
Én is lány vagyok én is szerettem szerepjátékozni mi pl Pál utcaiak voltunk én voltam Nemecsek testvérem Boka barátnőnk volt csónakos többi tag plüss volt 🤣🤣🤣csináltunk tervrajzokat kiáltványt stb farakasok voltak a polcok stb vki számára gyerekes vki számára nem az
De kit érdekel hogy más mit gondol nemigaz ?! Élvezed akkor mi van
És #9 lányok megérnek ?! Ez olyan dolog hogy ki miben lesz érett mert egy 14 éves is meg gyerek aki szeret játszani persze érettebb gondolatai is lehetnek ahogy nekünk is volt de nem tagadtunk meg gyereknek lenni
Felnőttként is sokszor vagyodunk arra hogy gondterher mentesen szabadok legyünk
A jatszas ilyen ott nincs stressz szabályok megfelelési kényszer elvárások ...stb úgy alakíthatod ahogy te szeretnéd valahol mindannyian erre a szabadságra vagyunk
Semmivel sem másabb a társasjáték. Nem való világ az átlagember számára a Gazdálkodj okosan (mikor veszel te az életben folyton lakásokat, húzol fel épületeket többesével, majd eladod stb stb?) vagy az sem az, hogy bábukkal lépegetsz.
Ahogy nem való világ a videójáték sem, azzal bezzeg miért nincs baja sokaknak? Pedig bőven játsszák még a kérdezőnél idősebbek is.
Szerintem semmivel sem másabb mint egy asztali szerepjáték egy fantasy világban.
A férjem 37 én 33 éves vagyok. A barátaink, akikkel játszani szoktunk, szintén ez a korosztály. Szükség van rá, hogy az ember kitörjön néha a szürke hétköznapokból, és elrugaszkodjon a valóságtól.
Csak szólok, hogy a lányom (20) szerepjátékozik. Teljesen normálisan.
Én mondjuk akkor döbbentem meg kicsit, mikor ebben a közösségben rátalált az én majd' 40-es kollégámra, és a feleségére, Furcsán néztem is, hogy hogyhogy közös ismerőseink FB-n.
Ő mondja a játékbeli karaktereiket (Star Wars-ilag vannak oda), én meg hogy a férj a cég egyik, a feleség meg a másik telephelyén dolgozik.
Szóval tök' normális. Jól érzik magukat, miért ne?
36 éves nő vagyok, és számomra a világ legjobb hobbija a szerepjáték.
Sőt, még edzés közben is olyanokra gondolok, hogy pl jedi vagyok, és meg tudom csinálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!