Ez érzelmi zsarolás?
Ez érzelmi zsarolás, ráadásul ahogy olvasom soraidat olyanoktól, akikből hiányzik a racionális, ésszerű gondolkodás.
A te autód, a te döntésed, a te pénzed. Nem kötelességed eltartani, vagy saját károdra pátyolgatni az öcsédet. Az, hogy az öcséd milyen ruhákban járt nem rajtad múlt, hanem a szüleiden.
Ismerve magamat, ha a helyedben lettem volna elég rendesen összerúgtam volna a családdal a port, és jól helyre is raktam volna mindet. Ha örök harag, akkor örök harag. Ilyenkor mondják, hogy minek az embernek ellenség, ha van családja.
Nem értem mit akarnak még.
Az összes ruhád neki adtad.
Inged-gatyád ráment.
Meg még az autódat is vinné?
A csajod nem kéne neki?
Alapvetően családon belül elvárható, hogy a családtagok segítsék egymást, vagyis ha rokon igényt tart valamire, amiért nem töredékárat fizet, akkor szokás elgondolkozni rajta, hogy jó, akkor kapja ő, mert akkor legalább családban marad a pénz is meg a kocsi is.
Ezt felülírhatja egy rakat élethelyzet, amiről mi nem tudunk. Ettől függetlenül is, te dönthetsz másként, vagyis eladhatod a kocsit akárkinek, a törvények nem tiltják. A köpködést akkor is kénytelen vagy végighallgatni, akár igazad van, akár nem, hacsak nem szakítasz meg minden kapcsolatot.
Az ilyen helyzetekben azt is mérlegre kell tenni, hogy akikről tudod, hogy nem fognak egyetérteni veled, mennyire számítasz a segítségükre; ugyan gyerekes viselkedés emiatt nem segíteni, de sokan szemrebbenés nékül megteszik, kvázi bosszúból.
Ez ocska szoveg arra, hogy az ocsed 300ezerrel lehuzott volna teged.
Kiveteleznenek vele, es rad akarjak fogni, hogy nem adsz gyakorlatilag 300ezret az ocsednek.
Nehogy magadra vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!