Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogy reagálnál, ha a testvéred...

Hogy reagálnál, ha a testvéred erre kérne meg?

Figyelt kérdés

Arra, hogy menj el otthonról, mert áthív valami palit akivel éppen kavar. Akkor hívja át, amikor a szülők nincsenek otthon és azt akarja, hogy te se legyél. Mikor megkérdezed, hogy miért, az a válasza, hogy szégyelli a pasit és nem akarja bemutatni. A ház, ahol laktok nagy, mindenkinek van külön szobája, sőt extra szobák is rendelkezésre állnak. 21 és 23 éves nőkről van szó, a kisebb kérte meg a nagyobbat, hogy menjen el otthonról.

Mit reagálsz?

2020. aug. 11. 12:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%

Nálunk a családban ezt lazábban fogják fel, húgom volt h megérdeklődte szüleimtől, hogy nem akarnak e este átugrani valamelyik haverhoz :) Mondjuk akkor talán hozzá is haverok jöttek, nem pasi.

Velem kollégiumban volt ilyen, természetesen meghagytam nekik a szobát, pár hete már nem találkoztak.

Amég nem rendszer, szerintem 1-1 alkalommal belefér.

2020. aug. 11. 13:21
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2020. aug. 11. 13:22
 13/17 anonim ***** válasza:
94%
Én elmennék otthonról, ha megkér rá. Viszont ha ezt rendszeressé tenné, szóval pár naponta megkérne erre, meg ilyen, akkor már nem mennék el otthonról. Párszor okés, de rendszert ne csináljon belőle.
2020. aug. 11. 14:00
 14/17 anonim ***** válasza:
86%
Kösz a lepontozást, mi a tesómmal együtt költöztünk el otthonról, és nem kellett elvonulnom, ha feljött a pasija, hisz ez az én lakásom is. A szüleitek is elküldenek otthonról, ha szexelnek? Az élet része, nem kell hozzá egy egész lakás, elég egy szoba.
2020. aug. 11. 15:25
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Szégyelli? Akkor prosti, bocs, hogy most kell megtudni, sajnálom.
2020. aug. 12. 00:30
 16/17 A kérdező kommentje:
#15 ne téveszd össze anyuddal.
2020. aug. 12. 10:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Nincs testvérem :)

De ha lenne.. Hat elfogadnám

2020. szept. 6. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!