Hogy reagálnál, ha a testvéred erre kérne meg?
Figyelt kérdés
Arra, hogy menj el otthonról, mert áthív valami palit akivel éppen kavar. Akkor hívja át, amikor a szülők nincsenek otthon és azt akarja, hogy te se legyél. Mikor megkérdezed, hogy miért, az a válasza, hogy szégyelli a pasit és nem akarja bemutatni. A ház, ahol laktok nagy, mindenkinek van külön szobája, sőt extra szobák is rendelkezésre állnak. 21 és 23 éves nőkről van szó, a kisebb kérte meg a nagyobbat, hogy menjen el otthonról.
Mit reagálsz?
2020. aug. 11. 12:28
A kérdező szavazást indított:
Elmennék otthonról
Nem mennék el otthonról
120 szavazat
1/17 anonim válasza:
Sztem kettesben akarnak lenni, ez független attól, hogy hány szoba van. Ha csak 1-2 alkalom lenne, nekem nem lenne bajom, ennél rendszeresebb már zavarna.
3/17 A kérdező kommentje:
#2 mert éppenséggel semmi programot nem szerveztem arra a napra, rá 1 napra megyek el több napos útra, gondoltam rápihenek.
2020. aug. 11. 12:47
4/17 anonim válasza:
Nem mennék bele ilyenbe. Oldja meg másképpen a dolgát.
5/17 anonim válasza:
Elmennék. Nekem egyértelmű, hogy nem kell otthon lenni, ha a másik éppen szexelni akar.... Nem kell program, elmesz inni egy kavet, sétálsz egyet. Ennyi
7/17 anonim válasza:
Nem mennék el, az én lakásom is.
8/17 anonim válasza:
Sose értettem az ilyet. Laktam már együtt más (nem családtag) emberekkel, mindenkinek a saját szobájáig tartott a saját személyes tere, oda azt vittünk be, akit akartunk, a többi helyiséget viszont a többi lakónak is joga volt bármikor használni. Nem értem, családtagok esetében miért nem lehet ugyanezt megcsinálni. Ha van külön szoba, mi a fenének kell kisajátítani az egész házat?
9/17 A kérdező kommentje:
#5 én is el fogok menni, már megbeszéltem vele. Ettől függetlenül, szerintem eléggé furcsa ilyet kérni, mivel nekem eszembe se jutna elküldeni egy családtagomat a házból, csak mert épp szexelni akarok. Ezért érdekelt, ki hogy vélekedik erről a jelenségről.
2020. aug. 11. 13:10
10/17 anonim válasza:
Biztosan visít szex közben a tesód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!