Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mindenkivel lefekszik a...

Mindenkivel lefekszik a húgom, anyámék meg nem hiszik el?

Figyelt kérdés
Van egy 15 éves húgom (én 19 vagyok), akivel elég sok mindent megbeszélünk, a szexet is. Tudtam róla, hogy már 2 éve elvesztette, de nem szóltam senkinek róla, tudtam az összes pasijáról. De az, hogy 15 évesen lassan mindenkivel lefekszik (akár 1 alkalom), nálam nagyon kihúzta a biztosítékot és először neki mondtam, hogy hé, azért ezt nem kéne, én voltam a rossz. Sokáig gondolkoztam rajta, de végül szóltam anyáméknak, hogy nézzenek már kicsit rá, mert "rihe" lett a lányukból. De ők nem hiszik el, nem tesznek semmit, a húgom lazán hordja fel a pasikat, mert anyám szerint úgy se szexelnek ha ők otthon vannak. Ilyen naívak hogy lehetnek? Szerintetek hogyan magyarázzam el a húgomnak, hogy ez undorító amit csinál és meglesz a véleménye mindenkinek róla? (ha már anya nem képes rá)
2020. júl. 27. 06:34
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

Nem 12, hanem majdnem 14 évesen. Lehet, hogy van, de én most sajnos nem ő vagyok.

A mindnekivel lefekvés az, hogy már 7-8 pasival is szexelt ennyi idő alatt, van amelyikkel együtt sem volt.

Irigy nem vagyok, prűd se.

2020. júl. 27. 15:24
 42/49 anonim ***** válasza:
72%

Komolyan nem tudom kik és mik ezek az emberek, akik itt kötekednek. Gyerek még, nevelni kell, erre próbálta felhívni a testvére az anyukájuk figyelmét. Majd ha elmúlt 18, azután azt csinál, amit akar.

Én az anyukátokon is csodálkozom, hogy nem hisz neked, legalább leülne vele beszélgetni.

2020. júl. 27. 16:40
 43/49 anonim ***** válasza:
42%
hova lett a farok gyalulós valasz...azon kacagtam ma a legjobbat:)
2020. júl. 27. 17:07
 44/49 anonim ***** válasza:
52%
Azon én is jót röhögtem XD
2020. júl. 27. 18:04
 45/49 anonim ***** válasza:
79%
Baszki, azért az is jó, hogy amikor itt írja egy 14 éves, hogy lefeküdt a barátjával, akkor mindenki visszaküldené legózni, de akin a fél város ment át ennyi idősen, az meg "hadd élje ki magát".
2020. júl. 27. 18:05
 46/49 anonim ***** válasza:
86%
Ez a -Szülők nem törődnek a gyerekeikkel- eset ékes példája...
2020. júl. 27. 18:06
 47/49 anonim ***** válasza:
57%

Nem helyes, amit a húgod csinál, de az sem, hogy megbízik benned, erre te "hátbaszúrod", és beárulod.

Sajnos hiába magyarázod neki, miért nem jó ez, úgyis csak a saját kárán fog tanulni, ha majd emiatt lenézik és nem kell senkinek egy éjszakánál tovább.

Ha már ez a helyzet, próbálj meg beszélni neki a megfelelő védekezésről, illetve hívd rá fel a figyelmet, hogy néznek rá mások amiatt, amit csinál, és hogy pár évvel később, ha majd normális kapcsolatot akar, milyen előítélete lesz a pasiknak vele szemben.

2020. júl. 27. 23:10
 48/49 anonim ***** válasza:
33%
Mi volt az a fharokk gyalulás írja már le valaki.
2020. júl. 28. 06:29
 49/49 anonim ***** válasza:
37%
Én írtam de kitörölték. Csak annyi volt hogy a nővérke is gyalulná a tököket.
2020. júl. 28. 07:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!