Mindenkivel lefekszik a húgom, anyámék meg nem hiszik el?
Nem 12, hanem majdnem 14 évesen. Lehet, hogy van, de én most sajnos nem ő vagyok.
A mindnekivel lefekvés az, hogy már 7-8 pasival is szexelt ennyi idő alatt, van amelyikkel együtt sem volt.
Irigy nem vagyok, prűd se.
Komolyan nem tudom kik és mik ezek az emberek, akik itt kötekednek. Gyerek még, nevelni kell, erre próbálta felhívni a testvére az anyukájuk figyelmét. Majd ha elmúlt 18, azután azt csinál, amit akar.
Én az anyukátokon is csodálkozom, hogy nem hisz neked, legalább leülne vele beszélgetni.
Nem helyes, amit a húgod csinál, de az sem, hogy megbízik benned, erre te "hátbaszúrod", és beárulod.
Sajnos hiába magyarázod neki, miért nem jó ez, úgyis csak a saját kárán fog tanulni, ha majd emiatt lenézik és nem kell senkinek egy éjszakánál tovább.
Ha már ez a helyzet, próbálj meg beszélni neki a megfelelő védekezésről, illetve hívd rá fel a figyelmet, hogy néznek rá mások amiatt, amit csinál, és hogy pár évvel később, ha majd normális kapcsolatot akar, milyen előítélete lesz a pasiknak vele szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!