Mindenkivel lefekszik a húgom, anyámék meg nem hiszik el?
De ha a hug egyik fülén be az óvszert használj mondat, a másikon ki, akkor mit csináljon
akkor átteszi a felelősséget oda, ahová való. a húg vállára
"mindenki magáért felelős, ha ő kefelni akar, csinálja"
Éppen ezért nem kellett volna beköpni...
Figyelj, szerintem ez nem normális. 15 évesen szerintem még nem elég nagy hozzá, pláne arra nem, hogy naponta/hetente váltogassa a partnereit.
(Félreértés ne essék, azzal nincsen semmi bajom, hogy ha valaki fiatalabb korában veszti el a szűzességét, viszont az, hogy 15 évesen mindenkivel összefekszik, az szerintem nem normális, viszont az is lehet, hogy csak én vagyok "maradi" felfogású🤷♀️)
Igazából ez ellen nem fogsz tudni semmit sem tenni. Pláne amiatt, mert beköpted őt a szüleidnek, emiatt elveszítette a hozzád való bizalmát, ezért lehet, hogy most már nemfog veled semmit sem megbeszélni.
(Ha még mindig ugyan úgy tusz vele beszélgetni, mert nemtudódott ki, vagy nem haragszik rád, akkor beszélj vele erről, hogy mért csinálja, hogy nem akar-e szerelmes lenni/nem akar hosszú távú kapcsolatot stb)
Esetleg beszélgess vele a védekezés fontosságáról, nehogy becsússzon a baba, vagy összeszedjen valamilyen betegséget stb
Pár hozzászólónak mondom:
Mért lenne neki savanyú a szőlő ?
A lányoknak nem olyan nehéz szexpartnert találniuk.
Másodszor is meg mi az, hogy az árulkodást azt már az oviban kikellett volna nőni ?
Most komolyan ti hagynátok azt, hogy a kistesótokon átmenjen a fél város ?🤔
Mert ha igen, akkor elnézést kérek 😄
(Ráadásul még nem is olyan idős. Ha már 17 lenne, akkor sem lenne jó, hogy ezt csinálná, de azér már 17 évesen már nem lenne kicsi)
Mi van akkor, ha a szülők nemtudnak erről semmit ? (Mert a leírtak alapján nemtudnak)
Az már mennyire rossz lenne, ha úgy tudnák meg, hogy a kislányuk x időnként váltogatja a paliajit, hogy a lányka terhesen/valamilyen nemi betegséggel eléjük állna.
És akkor a szülők kit hibáztatnának ?
Hát persze, hogy a nagytesót. Mert ő mért nem szólt nekik, mért nem tett ellene valamit stb..
Akinek nem inge...
Lehet lepontozni :)
Kedves kérdező, neked meg sok sikert kívánok! Remélem sikerül észhez térítened a tesód!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!