Mindenkivel lefekszik a húgom, anyámék meg nem hiszik el?
Figyelt kérdés
Van egy 15 éves húgom (én 19 vagyok), akivel elég sok mindent megbeszélünk, a szexet is. Tudtam róla, hogy már 2 éve elvesztette, de nem szóltam senkinek róla, tudtam az összes pasijáról. De az, hogy 15 évesen lassan mindenkivel lefekszik (akár 1 alkalom), nálam nagyon kihúzta a biztosítékot és először neki mondtam, hogy hé, azért ezt nem kéne, én voltam a rossz. Sokáig gondolkoztam rajta, de végül szóltam anyáméknak, hogy nézzenek már kicsit rá, mert "rihe" lett a lányukból. De ők nem hiszik el, nem tesznek semmit, a húgom lazán hordja fel a pasikat, mert anyám szerint úgy se szexelnek ha ők otthon vannak. Ilyen naívak hogy lehetnek? Szerintetek hogyan magyarázzam el a húgomnak, hogy ez undorító amit csinál és meglesz a véleménye mindenkinek róla? (ha már anya nem képes rá)2020. júl. 27. 06:34
1/49 anonim válasza:
Csak nem az fáj, hogy veled nem fekszik le annyi mindenki? Vagy mire volt jó, hogy beköpted?
2/49 anonim válasza:
Szerintem meg a spicliskedés undorító. Savanyú a szőlő, mi?
3/49 anonim válasza:
Nézd kérdező, van olyan hogy más az embereknek az életről alkotott képe. A te szemedben riherongy a húgod, ő meg úgy van vele, hogy egyszer él. -beszéltél vele, ennyi. Hagyd békén.
4/49 anonim válasza:
én se értek ezzel feltétlenül egyet, de a szülők előtt beköpni nem kellett volna. most előttük te vagy a Szent, ő meg a riherongy? mire volt ez jó? mit értél el vele?
6/49 anonim válasza:
Az árulkodósdit minden normális ember kinövi általános iskola alsóban, de látom neked nem sikerült.
7/49 anonim válasza:
És akkor most gondolod, hogy nem fog lefeküdni mindenkivel, hogy beárultad? Max, ha a szüleid emiatt megtiltják neki, hogy fiúkat vigyen fel, akkor nem otthon fog szexelni, hanem a parkban meg a híd alatt, meg idegenek lakásán. Most azzal tényleg annyival előrébb vagy ám te is meg a húgod is.
8/49 anonim válasza:
Pl azt érte el vele az, hogy a húga még nem félnőtt így a szülő tud erről és fel tud készülni pl nem kívánt terhesség, nemi betegségek, gombás fertőzés stb
9/49 anonim válasza:
ezekről a 19 éves nővére is tudná a húgot tájékoztatni..
de ő csak az "undorítóságot" látja ebben
10/49 anonim válasza:
De ha a hug egyik fülén be az óvszert használj mondat, a másikon ki, akkor mit csináljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!