Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mindenkivel lefekszik a...

Mindenkivel lefekszik a húgom, anyámék meg nem hiszik el?

Figyelt kérdés
Van egy 15 éves húgom (én 19 vagyok), akivel elég sok mindent megbeszélünk, a szexet is. Tudtam róla, hogy már 2 éve elvesztette, de nem szóltam senkinek róla, tudtam az összes pasijáról. De az, hogy 15 évesen lassan mindenkivel lefekszik (akár 1 alkalom), nálam nagyon kihúzta a biztosítékot és először neki mondtam, hogy hé, azért ezt nem kéne, én voltam a rossz. Sokáig gondolkoztam rajta, de végül szóltam anyáméknak, hogy nézzenek már kicsit rá, mert "rihe" lett a lányukból. De ők nem hiszik el, nem tesznek semmit, a húgom lazán hordja fel a pasikat, mert anyám szerint úgy se szexelnek ha ők otthon vannak. Ilyen naívak hogy lehetnek? Szerintetek hogyan magyarázzam el a húgomnak, hogy ez undorító amit csinál és meglesz a véleménye mindenkinek róla? (ha már anya nem képes rá)
2020. júl. 27. 06:34
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
27%

Nincs gyerekem, de azt tanultam meg innen, hogy egy gyereknek mindent meg kell engedni, különben titokban csinálja.

Ezért van annyi rohadt gyerek meg tini.

2020. júl. 27. 10:56
 32/49 anonim ***** válasza:
7%
Te is feküdj le mindenkivel!
2020. júl. 27. 12:32
 33/49 anonim ***** válasza:
27%

Erdekes, hogy mindenki milyen hatarozottan formal velemenyt, mikozben SEMMILYEN konkretum nem szerepel arrol, hogy megis ez pontosan mit is jelent? “ lassan mindenkivel lefekszik (akár 1 alkalom)”

Nagyon nem mindegy, hogy harom vagy tiz emberrol van szo...

A masodik kerdes, hogy mibol gondolja, hogy nem anyjanak van igaza es mondjuk tenyleg nem szexel “mindenkivel”. O tartja a gyertyat?

2020. júl. 27. 13:42
 34/49 anonim ***** válasza:
87%
Sajnos csak annyit tehetsz, hogy beszélsz a fejével, próbálj meg elrettentő példákat felhozni. Sajnos ezt nekem is át kellett élnem, első sorból néztem végig, hogy lesz a népszerű, szép tinilány nővéremből egy kihasznált, kiégett 30-as nő, aki a kutyának nem kell. Ő is hasonlóan kezdte mint a húgod. Lehet monani, hogy joga van hozzá, csinálja csak, ha jól esik neki, de mindennek megvan a maga következménye, és nagyon fájdalmas tud lenni, ha egy szeretted tönkreteszi magát a szemed láttára.
2020. júl. 27. 13:55
 35/49 A kérdező kommentje:
Irigy? Nem vagyok. Igaz, 15 évesen még pasim se volt, nemhogy szexeljek mindenkivel, de erre vagyok a legkevésbé irigy. Több évig tartottam a számat, de már nem bírtam nézni amit csinál. Tudom, hogy mindenkivel lefekszik, mert elmondta. Mondjuk nem csak ezen a téren vannak vele gondok, hanem újabban nagyon lázadozó is lett. És nem az zavar, hogy jól érzi magát, hanem az, hogy ennek lehet következménye is, vagy tudni fogja az egész környék, hogy az én húgom az a kis szakadt.... akit mindenki megdugott.
2020. júl. 27. 14:51
 36/49 anonim ***** válasza:
22%
Több évig? Hány évesen kezdte a húgod, 12? Kezd ennek az egésznek kamuszaga lenni... Főleg, hogy a stílusod eléggé emlékeztet egy itteni trollra, aki hasonló erkölcscsőszködő kérdéseket szokott kiírni...
2020. júl. 27. 14:53
 37/49 anonim ***** válasza:
10%
A hugod nem Te vagy! Hagyd élni.
2020. júl. 27. 14:55
 38/49 anonim ***** válasza:
21%
Tovabbra is erdekelne, hogy nez ki az a “mindenkivel” lefekves, mert konkretum most sem jott.
2020. júl. 27. 15:07
 39/49 anonim ***** válasza:
37%
Vagy amit írtak már korábban IRIGY vagy és prűd is.
2020. júl. 27. 15:08
 40/49 anonim ***** válasza:
38%
Vagy neked nem jut farok mert a húgod bebúrja az összeset. Az összes lyukát tömeti velük neked meg egy sem marad.
2020. júl. 27. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!