Hogyan igazságos ez szerintetek?
Sajnos apukám meghalt. Négyen lennénk az " örökösök" Igazából vagyona nem volt, mert elég szegényes életvitelt folytatott, anyámmal már évek óta nem lakik együtt.
Hamvasztottuk 180 ezer forint volt. Én fizettem ki,de nővérem nevén van a számla. Ezzel ő intézni akar valami " temetési segély " címen valamit, hogy legalább " visszakapjak a pénzemből, anyámék nem szálltak be mert nekik erre " nincs pénze" ( őszintén egy temetésre kinek van?)
Nekem ez a pénz a megtakarításomból, ment.
Nővérem azt mondja, hogyha a teljes összeget megkapja akkor a felét oda adja.
Oké... De ha már én fizettem az összeset akkor nem nekem járna a teljes? Mert én -90 ezerben leszek ő meg + 90 ezret kap a " semmire" lényegében mintha nyert volna a lottón.
Én érzem úgy, hogy kicsit nyerészkedni akar ezen?
Mert ha ő is alapból ugye bele adott volna a 180 ezer forintba valamennyit akkor persze vigye a saját önerejét.
Annyit még tudni kell, hogy szegény körülmênyek között él.
Én látom csak bele azt a dolgokba, hogy ő pénzt akar szerezni?
21-es én is így gondolom.
Xarok én mindenre hagyatékról lemondok, nekem nincs kedvem , időm, energiám " ezekkel" egy levegőt szívni.
Elfogom kérni, mert nem igazságos, azért zsebbe nyúlós volt nekem is a dolog, mert ha én nem vagyok takarékos akkor vajon mi lett volna apámmal...
Úgy mondták neki, hogy az összegnek kb a 60%a. Igyekszem nyílván elkérni azt az összeget amit kap.
Csak dühös vagyok, rosszul esik, bánt a dolog és szomorú vagyok, hogy engem folyton pénztárcának meg ATM-nek nézz mindenki.
Nem csodálom, hogy dühös vagy, én is az lennék.
Szégyen, hogy így viselkednek veled, de ez nem a te szégyened, hanem az övék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!