Ha látod hogy a közeli család tagod lelkileg bántalmazza a saját gyerekét,a hülye nevelési módszerével,szóvá tennéd neki vagy jobb ha az ember befogja a pofáját?
Azzal nincs gond, hogy szülés után kivártak a látogatókkal. Sokan csinálják.
Januári a gyerekem, ráadásul kis súllyal született így az orvos sem ajánlotta a látogatókat (influenza járvány volt). Amúgy egészséges volt.
Az én gyerekem utálja, ha puszilgatják. Már csecsemő korában elhúzta magát. Persze a nagyszülők nem értik, a gyerek meg akkor nem mert szólni, utána hazafelé mondta, hogy rossz volt neki.
Biztattuk, hogy mondja nyugodtan és ha nem értik, akkor szóljon nekünk, mi is szólunk. Persze én, mint szülő voltam, aki eltúlozza, mert a gyerek kérését figyelmen kívül hagyták...
Egy 7 éves gyerek már odamegy a nagyszülőkhöz, ha szeretne. Szerintem is áll más is a háttérben.
Ráadásul most itt ezba világjárvány. Ha valaki nem hisz benne, attól még tiszteletben kell tartani azokat, akik tartanak tőle.
"Egy 7 éves gyerek már odamegy a nagyszülőkhöz, ha szeretne. Szerintem is áll más is a háttérben." Nem fog. Ha korábban a távolságtartásra kondicionálták, akkor nem fog odamenni, mert tudat alatt veszélyesnek, fájdalmasnak tartja a dolgot. Szeretne, de nem mer. A személyiséget alapjában el lehet torzítani. Tényleg nem szabad, de félinformációkbál ítélni, de ugyanennyire az ettől való beszarástó, és nemtörődömségből ugyanennyi vagy több alkalommal nem avatkoznak be a felnőttek, amikor kellene.
A felnőttek inkább igenis avatkozzanak be a gyerek védelme érdekében, és aztán legfeljebb feleslegesen tették. Legyen az a szülő dolga, hogy a "hülyéket" visszapattintsa!
Nekem is van olyan ember, akihez közel állok és rendkívül látom hogy széjjel cseszi az újonnan született gyerekeit, és tudod mi a durva?
A védőnő is inkább menekül onnan, de nem szól semmit. Vagy a bébiszitter. Sőt, a saját rokonai is hagyják és végignézik az egészet. Esetleg később kihasználják őket. Vicc nélkül írom. Legyen erőd feljelenteni az ilyet, de úgy, hogy ott van a neved, mert itt nincs nevtelenség.
Sajnos ezek vagyunk kérem. Ha befogom, bajom nem lehet. Ha kinyitom szám, lehet, hogy többé nem eszem.
9# én meg azt hittem, hogy bántalmazzák. Tudod kit ijesztgess.
És mi van akkor, ha beteg a gyerek, csak épp nem kötik arra a buta orrodra, tökfej?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!