Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ezt hogyan javítsam meg??

Ezt hogyan javítsam meg??

Figyelt kérdés
Én 18 éves fiú vagyok a bátyám pedig 23 éves. 18 éves korában lelépett a barátnőjéhez és azóta vele van. Szóval az a helyzet, hogy nagyon utálom a barátnőjét, de a családban nem, csak én szerintem. Volt, egy viszály köztük és úgy volt, hogy szakítanak, aztán hirtelen minden megváltozott a testvéremmel. Elkezdett többet keresni, találkozni akart, kocsikázni,kaszínózni és még sok mást, ami eddig egyébként eszébe sem jutott volna. Mi nem haragszunk egymásra, de ha a barátnőjével van, akkor le sem szar konkrétan. Igen, sajnos csak volt viszály, már kibékültek szerintem. Külföldön dolgozik és 3 havonta jár haza 1 hétre, de ez idő alatt sem látom sokat a barátnője miatt. Szerintem a csaj teljesen elfordítja a családtól, mindent magának akar, eléggé egy szar alak, de ami a legnagyobb baj, hogy tesóm papucs és az orránál fogva vezeti a csaj...Szerintetek mit tehetnék, hogy ebben az 1 hétben több programunk legyen KETTEN, azaz a barátnője nélkül?? Előre köszönöm mindenkinek!
2020. júl. 10. 08:06
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Mondd el neki, hogy szeretnél kicsit több időt együtt tölteni. De nagy csodákat ne várj, ha 3 havonta jár haza egy hétre még barátnő nélkül is kb 0 ideje lenne rád. Így meg, hogy itt a csaja nyilván az ideje nagy részét vele tölti.
2020. júl. 10. 08:21
 2/5 anonim ***** válasza:
64%
Itt nagyon nincs mit megjavítanod! A bátyád felnőtt, dolgozó ember, aki ráadásul külföldön keresi a kenyerét, és van egy komoly párkapcsolata is, immár 5 éve. Gondolom a barátnőjével tervezi a hátralévő életét leélni, és nem veled. Ez az élet rendje.
2020. júl. 10. 09:01
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Annak mindig van oka,ha egy 18 éves gyermek lelép.
2020. júl. 10. 10:25
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Ezt sajnos nem tudom "megjavítani", max jobbá tudod tenni, te is többet keresed, csinálsz közös programot, előre lefoglalsz valamit csak kettőtöknek, fiús programokat szervezel, oda úgysem megy a lány.

Sajnos lehet sikerül a lánynak befolyásolni a testvéredet és elfordítani a fejét. Nyilván szereti a lányt és lehetséges, hogy érzelmileg zsarolja lásd:" Szakítok veled, ha a családoddal többet mersz lenni" és hasonlók...

Viszont ha a testvéred a sarkára áll, akkor megtudná oldani.

Nem tudom mi az alapvető probléma, kinek mi nem szimpatikus a másikban.

2020. júl. 10. 12:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Szar ügy, ismerős a felállás. Részvétem.

Annyit tehetsz, hogy tanulsz az ő esetéből, hogy majd te ne hozd hasonló helyzetbe a családodat.

2020. júl. 10. 13:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!