Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen a kapcsolatotok a...

Milyen a kapcsolatotok a testvéretekkel?

Figyelt kérdés

2020. júl. 6. 19:52
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
40%
#20: Valahogy megértem a nagyobbik húgodat, én is menekülnék abból a családból...
2020. júl. 7. 16:28
 22/34 anonim ***** válasza:
15%

21!

Szerintem pont semmit nem tudsz a családomról, ebből a 3 mondatomból 😉

Amúgy hugom azért lépett le, mert belekerült egy drogos tarsaságba, otthonról lopta rá a pénzt... nem keveset, mindent tagadott. Azt mikor már ott tartottunk, hogy mindent zárni kellett előle, mert a tárgyakat amik értekesebbek voltak is elvitte, eladta, akkor besértődött, összecsomagolt és elment...

2020. júl. 7. 16:55
 23/34 anonim ***** válasza:
38%

20# Nem megsértődni kell. Felismerni, hogy ez nem család.

Nyilván te annak gondolod, mert ebben a káoszban nőttél fel és nincs viszonyítási alapod, hogy mit jelent a Család. Drogozni sem véletlenül kezd el egy kislány meg csavarogni. De mint írod az anyukád téged sem látogat pedig közel lakik, ott kezdődik a probléma, nem a húgodnál.

2020. júl. 7. 20:18
 24/34 anonim ***** válasza:
47%

Van egy tesóm, 18 éves (lány) én meg 22 vagyok, azt sem tudja, hogy mikor születtem, meg kb. csak azért tudja a nevemet mert pont ugyan az mint Apának. :D kerdezték tőle, hogy hány éves a bátyád, mondta, hogy 19, aztán felhívta Anyát, hogy 19 vagyok e,3 évvel több..

De én bírom, jó arc egyszer beszéltem vele 10 percet, kedves. Ja és kisebb koromba mindig megvert, én nem ütök meg egy lányt,főleg ha az a tesóm, akkor meg pláne.

2020. júl. 7. 22:57
 25/34 anonim ***** válasza:
45%
Eléggé rosszba, húgom, aki 2évvel fiatalabb nalam, egyszeruen undorodom a viselkedesetol, ocsemmel meg nem egy korosztaly vagyunk, nincs kozos beszédtéma.
2020. júl. 8. 10:57
 26/34 anonim válasza:
46%
A temetésére nem mennék el, ha meghalna.
2020. júl. 8. 11:55
 27/34 anonim válasza:
27%
8 éve találkoztunk, egy kb semmilyen sajnos
2020. júl. 9. 02:20
 28/34 anonim ***** válasza:
57%
Miert kell leertekelni, aki rosszba van veluk? Szerinted itt mindenki imádja oket? Kerdeztel vmit, es valaszoltunk.
2020. júl. 9. 09:16
 29/34 anonim ***** válasza:
12%

Te is bárkit leértékelhetsz ok és indok nélkül.

Ez az oldal erről szól.

2020. júl. 9. 09:25
 30/34 anonim ***** válasza:
45%
De konyorgom, ezt ok elvezik? Ja es en csak akkor ertekelek le valakit, ha teljes baromsagot, nem odaillo dolgot ir.
2020. júl. 9. 09:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!