Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen a kapcsolatotok a...

Milyen a kapcsolatotok a testvéretekkel?

Figyelt kérdés

2020. júl. 6. 19:52
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
69%
2 kistesóm van. Nem kértem, hogy legyenek, nem is akartam. Gyűlölöm őket a mai napig. Inkább kaptam volna azt, amire tényleg vágytam : kutya. Szüleim úgy voltak vele, hogy kell a kistesó, de játszani már nekem kellett volna velük, meg nem egy helyre magammal vinni. Meg a kisf..zomat! Nekem biztos egyke lesz a gyerekem, ha az akar lenni.
2020. júl. 6. 22:49
 12/34 anonim ***** válasza:
65%

Az egyiket meggyilkolta egy pszichológus pár drogos gyereke, a másik meg maga is drogos és van 3 gyereke.

Én próbálok távol maradni tőlük, mert romboló emberek.

2020. júl. 6. 22:50
 13/34 anonim válasza:
17%
Sweet hoooome alabama
2020. júl. 7. 07:27
 14/34 anonim ***** válasza:
81%
Mindkettővel jó.
2020. júl. 7. 08:24
 15/34 anonim ***** válasza:
75%
Semleges. Családi összejöveteleken találkozunk és elbeszelgetunk, de külön nem szoktuk keresni egymást. Gyerek és tini korunkban is inkább külön utakon jártunk, de sosem veszekedtünk.
2020. júl. 7. 10:51
 16/34 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos nem túl jó. Nem vagyunk rosszban, de ha én nem keresem, akkor ő nem keres sose. Ha azt mondom menjünk el ebédelni, vagy kávézni, akkor nem jön soha. Pedig közel lakunk egymáshoz. Ünnepeken sem találkozunk, apát sem látogatja. Engem nagyon elszomorít ez a helyzet, sokat sírtam már emiatt. Én 31 éves vagyok, ő 2 évvel fiatalabb, és lányok vagyunk.
2020. júl. 7. 12:18
 17/34 anonim ***** válasza:
69%
Nem beszélünk. Senki senkivel. Ezt a Nárcisztikus anyánk intézte így, mindig feszültséget teremtett köztük. Versenyeztetett minket egymással, kibeszélt a hátunk mögött és szídott minket egymásnak. Aztán jól elmérgesedett a helyzet és csak a gyűlölködés, vádaskodás maradt. Így talán jobb nem beszélni, mint háborúzni. Szomorú, de ez van.
2020. júl. 7. 13:49
 18/34 anonim ***** válasza:
78%
Elindult a szimpátia szavazás.
2020. júl. 7. 14:59
 19/34 anonim ***** válasza:
55%
18 igen, nem is értem, hogy lehet itt pontozni, hiszen itt nincs jó vagy rossz. Mindenki leírja a helyzetét.
2020. júl. 7. 15:15
 20/34 anonim ***** válasza:
61%

4 testvérem van.

A nagyobbik hugom 22éves. Vele lassan 4éve nem beszéltem. 18évesen lelépett otthonról, azóta kb se anyámekkal, se senkivel nem tartja a kapcsolatot.

Nagyobbik öcsém 18, kisebbik hugom 12, kisebbik öcsem 10. Ők még otthon laknak. Anyámék nem hajlandóak eljönni hozzánk, pedig csak 10km-re laknak. Igy őket csak akkor látom, ha én megyek hozzájuk.

Totál máshogy vannak nevelve, mint én voltam, nekem így nagyképű, elkényeztetett, beképzeltnek mondanám őket. Persze szeretem őket, de hosszutavon nem bírnék egy légtérben maradni velük. Itt nyaraltak tavaly, csak követelőztek, hogy mit vegyek nekik, meg ilyenek...

2020. júl. 7. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!