Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Öcsém barátnője teljesen...

Öcsém barátnője teljesen kikészít. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Én 19 éves lány vagyok, a öcsém 17, a barátnője vele egykorú. Már több mint egy éve összejöttek de az elmúlt időkben egyre többet vannak együtt. Régen az öcsémmel sokkal több időt töltöttünk együtt, mielőtt ez a lány belépett volna az életébe. Mostanában már egyre kevesebbszer megyünk el együtt valahová, hanyagol engem, inkább a drága kis barátnőjével tölti az idejét. Amúgy tök idegesítő ez a csaj, nem bír ki egy napot sem az öcsém nélkül, folyton írogatnak egymásnak, beszélnek telefonon meg nálunk is gyakran vannak, sokszor a lány velünk ebédel és már rosszul vagyok jelenlététől, mert irritál, hogy olyan viccesnek meg jófejnek hiszi magát, holott csak egy kis senki. Nagyon bánt, hogy a tesóm vele van együtt. Mit csináljak? Van valami tanácsotok?

2020. júl. 1. 20:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
88%

Ne haragudj, de 19 éves létedre agyilag biztos nem tartasz ott.

Nincs életed, hogy te ugyan úgy rá akarsz akaszkodni a 17 éves testvéredre? Nem hiszem el, hogy 0-24ben nem tudsz vele 2 szót sem váltani amúgy azért mert barátnője van... Irigy vagy netán rá? Neked nincsenek barátaid legalább?

Milyen testvér és "sógornő" vagy, hogy meg akarod a testvéred jó párkapcsolatát fúrni? Kérdezted egyszer is, hogy neki amúgy van e kedve? Vagy hogy 3asban közös program? Ha szeretnéd, nem így állnál hozzá. Te szerintem nem birod a csajt és nem az időrablás miatt. Ez a valódi oka, hogy jobb lenne nélküle...

Ne legyél önző! Vagy csináld csak, majd a testvéredet jól megbántod ezzel a viselkedéssel és biztos nem óhajt veled több időt tölteni.

2020. júl. 2. 00:42
 22/26 anonim ***** válasza:
88%

"Mostanában már egyre kevesebbszer megyünk el együtt valahová, hanyagol engem, inkább a drága kis barátnőjével tölti az idejét"

Mert szerelmes...

Basszus, miért, veled kéne töltenie?? Hagyd már békén szerencsétlent. Ennyire függsz tőle? Nincsenek barátaid? Legjobb bnő, pasi, akárki?

2020. júl. 2. 09:17
 23/26 anonim ***** válasza:
88%
Dehogynem lógsz rajta. Hagyd békén. Itt te vagy a probléma. Nőj fel.
2020. júl. 2. 09:36
 24/26 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem semmit nem tudsz csinálni vele, szerelmes és ilyenkor az ember süket, vak, eszetlen. Ez van. Amúgy én megértem, engem is zavarna. Az én testvérem is ezt csinálja mindig, ha éppen nincsen senkije, akkor engem rángat magával mindenhová, ezt csináljuk együtt, azt csináljuk együtt stb., de amint van párkapcsolata már le se sz*r. A barátaim között is jelen van ez a jelenség. Szerintem ez egyáltalán nem normális és nem egészéges, én nem is tudnék ilyen kapcsolatban élni. Én azt gondolom, hogy az emberek nem játékszerek, nem úgy működnek, hogy most éppen szükségem van rá, most meg nem kell, hagyjon békén. Testvérek is vagyok, szerintem jogos igény, hogy szeretnél vele több időt tölteni, beszélgetni, közös programokat szervezni.
2020. júl. 2. 11:28
 25/26 anonim ***** válasza:
30%

Atyaég. És az ilyen nyomik már felnőttnrk mondják magukat...

Állj már le, mert képen töröllek!

2020. júl. 2. 14:20
 26/26 anonim ***** válasza:
25%
Igen igen, tökre látszik, hogy még sosem volt senkid. Nem is nagyon lesz, normális legalábbis. De ha valaki mégiscsak akad, te sr bújsz majd ki az ő seggedből, ezt borítékolom neked.
2020. júl. 3. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!