Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Öcsém barátnője teljesen...

Öcsém barátnője teljesen kikészít. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Én 19 éves lány vagyok, a öcsém 17, a barátnője vele egykorú. Már több mint egy éve összejöttek de az elmúlt időkben egyre többet vannak együtt. Régen az öcsémmel sokkal több időt töltöttünk együtt, mielőtt ez a lány belépett volna az életébe. Mostanában már egyre kevesebbszer megyünk el együtt valahová, hanyagol engem, inkább a drága kis barátnőjével tölti az idejét. Amúgy tök idegesítő ez a csaj, nem bír ki egy napot sem az öcsém nélkül, folyton írogatnak egymásnak, beszélnek telefonon meg nálunk is gyakran vannak, sokszor a lány velünk ebédel és már rosszul vagyok jelenlététől, mert irritál, hogy olyan viccesnek meg jófejnek hiszi magát, holott csak egy kis senki. Nagyon bánt, hogy a tesóm vele van együtt. Mit csináljak? Van valami tanácsotok?

2020. júl. 1. 20:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen ez a szerelem :)
2020. júl. 1. 21:24
 12/26 anonim ***** válasza:
92%
#10-es A gond az, hogy az öcséd nem akar közös programokat veled, mert szívesebben van a barátnőjével, ami érthető, ha szereti. Barátkozz meg a lánnyal, és csináljatok közös programot.
2020. júl. 1. 21:31
 13/26 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem csak féltékeny vagy az öcsédre, hogy van párkapcsolata, nem?
2020. júl. 1. 21:31
 14/26 anonim ***** válasza:
94%
Méghogy nem vagy féltékeny.. Amit itt levágtál, mintha a csávódat vették volna el.
2020. júl. 1. 21:32
 15/26 anonim ***** válasza:
36%

Fogadd el, a testvéred magánéletéhez nincs közöd. Vágj hozzá jó képet. Később sem tehetsz majd mást, ha épp olyan nővel alapít családot, aki neked nem szimpatikus.

Mivel ketten vagytok testvérek, családi ebédek felét van jogod úgy tölteni, ahogy te szeretnéd. Ha a barátnő az esetek több, mint felében ott kajál, akkor szólj a szüleidnek, hogy ez már zavaró. Aztán majd a szüleid eldöntik, hogy csökkennie kell-e az együtt ebédelések számának vagy nem, maradhat így. De amíg ez nincs így, amíg az esetek felében nincs kívülálló a családi ebédeknél addig nem illendő szólni, nem is lenne miért, nem lenne jogos.

2020. júl. 1. 21:42
 16/26 anonim ***** válasza:
85%
"Mivel ketten vagytok testvérek, családi ebédek felét van jogod úgy tölteni, ahogy te szeretnéd. " Álmaiban esetleg. A SZÜLEINEK van döntésjoga, nem a királylánynak.
2020. júl. 1. 21:58
 17/26 anonim ***** válasza:
90%
Aki kamukérdést ír ki annak mindig az a válasza hogy dehát ő még sose írt ki egy darab kérdést se itt. Hát persze.
2020. júl. 1. 22:12
 18/26 A kérdező kommentje:
Nekem amúgy még nem volt pasim de ha lesz akkor ő normális lesz aki mellett nem úgy mint tesóm csaja aki folyton rajta lóg meg annyira nagyra van magával, hogy már nekem fáj. Szeretem az öcsémet és nem akarom őt elveszíteni.
2020. júl. 1. 22:35
 19/26 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem akarod a testvéred elveszíteni, akkor ne viselkedj úgy, mint egy hisztiző 5 éves, akinek elvették a játékát.
2020. júl. 1. 23:36
 20/26 anonim ***** válasza:
5%

Átérzem a helyzetet, én is gyűlölöm öcsém barátnőjét, annyi különbséggel, hogy szüleim sem nagyon kedvelik. Öcséddel nem tudsz mit csinálni sajnos, mert valószínű, hogy rózsaszín ködben él és a lány tökéletes a szemében, hiába szidod a csajt, ezzel csak rontasz az öcséddel való kapcsolatodon, próbáltam, nem jött be, személyes tapasztalat.

Viszont 19 évesen van jogod eldönteni, hogy együtt eszel-e velük vagy sem. Én pl. nem ültem le öcsém barátnőjével egy asztalhoz és köszönésem kívül nem is szóltam hozzá, ettem miután elment. Ne érezd magad kellemetlenül az otthonodban, te otthon vagy, ő meg csak vendég.

Vagy csak mondd meg öcsédnek, hogy ez ugyanannyira a te otthonod, mint az övé, és neked nincs bajod a barátnőjével, de egyszerűen nem szereted, ha nálatok van, mert feszélyezve érzed magad. Az öcséddel nem lesz jobb a kapcsolatod, de legalább a lányt nem kell gyakran látnod.

2020. júl. 1. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!