Hogy tudnám kimutatni hogy szeretem a nővérem?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk az a érzelgős fajta sosem volt ilyen lelkis beszélgetésünk és egyre jobban távolodunk egymástól pedig már így sem vagyunk valami közel... Szeretem nagyon hiába veszekedünk sokat. Szeretném éreztetni hogy bármikor számíthat rám és szeretem. Nem tudnám ezt elmondani neki ahogy ő sem nekem de valahogy éreztetni szeretném vele. A nővérem 21 éves én 16/l2020. jún. 30. 15:18
1/6 anonim válasza:
A szavak mindig elszállnak, marad a cselekedet-ott a valóság.
2/6 anonim válasza:
Próbálj közös programokat csinálni vele, érezzétek jól magatokat együtt. Szerintem az többet ér mintha hirtelen kiöntenéd neki a lelked
3/6 anonim válasza:
Beválik már 1-2 apró gesztus is. Pl. ha esztek mikor merítesz még kérdezd meg, hogy ő kér-e még? Vagy ha van kedvenc csokija vegyél egyet neki mikor amúgy is mész boltba, ilyenek.
4/6 anonim válasza:
Tanácsot nem tudok adni, csak észrevétel: a két fiam közt is öt év van, az idősebb nem hajlandó kedves lenni az öccséhez...más világban élnek, pedig csak öt év a különbség. Mindkettő jó tanuló, mindkettő francia-angol szakos, de nem tanulnak együt még véletlenül sem.
Nem erőltetek semmit, számomra érthetetlen. Amúgy egészséges, inteligens mindkettő, jó sportolók.
5/6 anonim válasza:
ha esetleg zenészlelkek vagytok, énekelj neki valamit, vagy énekeljetek/táncoljatok közösen vagy valami olyanra, amit mind a ketten szívből utáltok, vagy amit szerettek
6/6 anonim válasza:
4... öt év kegyetlen sok idő 2 gyerek közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!