Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek 3 és fél év...

Szerintetek 3 és fél év korkülönbség ideális testvérek között?

Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban?
2020. jún. 22. 10:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
tök mindegy, mennyi. A nevelés és a természetük teheti ideálissá. Mostohaunokatesóm akkor jött, amikor többiek már nagytinik voltak, mégis elvannak.
2020. jún. 22. 13:45
 12/18 anonim ***** válasza:
28%
Nálunk pl. két év volt az ideális. :)
2020. jún. 22. 14:09
 13/18 anonim ***** válasza:
27%
szerintem két év a legideálisabb a testvéreknek, de 6-7 évig teljesen jó utána kicsit sok
2020. jún. 22. 15:01
 14/18 anonim ***** válasza:
72%
Nekem a 6 évvel fiatalabb testvéremmel is nagyon jó a kapcsolatom, és az 1 évvel fiatalabbal is, úgyhogy szerintem a nevelés többet számít, mint a korkülönbség :)
2020. jún. 22. 16:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Köztem és s bátyám között 12 év van. Elég nagy és értelmes volt ahhoz, hogy anyának segítsen velem kapcsolatban, később talán őrült is, hogy ő kicsit nagyobb önállóságot kapott kamaszként, mert én voltam a kicsi akire jobban kellett figyelni. Sosem okozott csalódást. Én nagyon élveztem, hogy van egy erős okos bátyám aki mindent tud. Legalábbis elhitette velem 😂 jött érzem suliba, játszottunk stb, kifigyeltem mikor milyen lánnyal sétál az utcán, akkor osszevesztunk :D most ő 40 éves, én 28. Mindent tudunk egymásról, mindent megbeszéltünk, mi tartjuk leggyakrabban a kapcsolatot, mert ő külföldön dolgozik. Amikor hazajön kb a nyakába ugrok és azóta is Mazsinak, Huginak hiv. Imádjuk egymást. Ugratni is. Számunkra ez is ideális korkülönbség :)
2020. jún. 22. 19:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ideális mert akkor az első is megkapja a 3ev figyelmet azt olvastam regen h ha az első 3ev a legfontosabb.tesomek közt csak két év volt és így állandóan feltekenykedtek
2020. jún. 23. 01:39
 17/18 anonim ***** válasza:

Köztünk meg 2.5 volt

Nem volt meg a 3. megse feltekenykedtem.hogy jott ez , hogy pont 3 ev kell??

2020. jún. 23. 08:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Köztem és a húgom között 2,5 év van. Gyerekkorunkban nem volt jó a kapcsolatunk, mondjuk ő kapta a figyelmet, én nem :-D Ezt a szüleim be is vallották.. most is így van, pedig már felnőttünk, én 26 leszek, ő pedig 23 éves. Neki korán lett családja, gyerek, nekem még nincs gyerekem, de én is nagyon szeretnék. Amilyen rossz volt a kapcsolatunk anno, most annyira jó, nagyon szeretjük egymást.

26N

2020. jún. 23. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!