A nővérem a legjobb barátnőjének az apjával kavar. Ti mondanátok neki valamit?
Semmi közöd hozzá, hogy a tesód szabad akaratából kivel dug! Ha neked is lenne állandó kapcsolatod (magyarán meg lenne a mindennapi betevőd) akkor más véleményen lennél.
Annyira meg ne legyél már álszent. Rengeteg ilyen esetet lehet látni (25 éves lány 50 éves pasi).
Simán elkudenem a feleségnek a bizonyítékot.
Barátnője tudja?
Hu. Nem tudom. Milyen az a hazassag? Apuka eloszor van raizgulva a fiatal pipihusira? Vagy mar a lanya osszes baratnoje megvolt neki?
Tesod egy luzer szerintem.
En szolnek neki hogy ez szerinted nagyon alja, gondolkozzon el ha o lenne a feleseg, akkor mit szolna ehhez. Masreszt a baratnoje tudja? Az hogy erezheti magat ha tudna? Utana ha azt mondja a feleseg a hibas akkor mondanam oke akkor szolok neki, hogy o is kereshet maganak egy szeretot es megnezzuk mi lesz belole.
Egyebkent siman nevtelenul figyelmeztetnem az anyukat. En se birom az iyleneket. Viszont tesod nem feltetlenul ri...nc csak bevette egy nala tapasztaltabb aljas ficko dumajat. Hasonlo tapasztalatbol tudom. Csak en kamatyolas elott kileptem belole mert nagyon megsajnaltam a feleseget. Meg nem is a baratnom apja volt hahaha
Nehogy azt mondjátok, hogy nem gáz egy lany meg egy papa duó?
Annyira szánalmas amikor fiatal lányok cupp0gjak a szotyadt golyojú papikat..
Meg ha kényszer, tehát pénzért.
De így...
Kívülről jó, de a golyszli az már öregszik.
Szottyad.
Mondjuk sokan veszik a kamagrát...
Kéne a fenének egy ilyen bácsi, aki kigyurja magát, amikor 20 évesnek akar kinézni, közben 2-ig nem.lat otthon.
Szóval máshol előadja a fiatal pasit, az üzeneteket meg nem.latja nagyító nélkül.
Láttam már olyat. Úgy chatel, hogy egy ujjal nyomkodja a telót.
Keresgeti szerencsétlen klimaxoló idősödő papi, a betűket.
Csak megjátszák magukat.
Ezek arra jók, hogy lehúzza valaki őket a francba.
De azért az utcán nem egnék mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!