Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális ha a tesóm elmondja...

Normális ha a tesóm elmondja hogy le****ott valakit?

Figyelt kérdés

2020. jún. 4. 13:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
22%

Szerintem az aktus részletei nem tartoznak sem a szülőre, sem a testvérre!

Ha elmondja, hogy együtt voltatok, oké. Ha a másik megkérdezi, hogy hogyan védekeztek, akkor meg annyit mondhat, hogy úgy voltak együtt, hogy behatolás nem történt.

Ennél több másra nem tartozik.

Engem nagyon zavarna, ha a feleségem a nővérével ennél részletesebben megbeszélné ezt.

2020. jún. 4. 21:22
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hány éves. Nyilván itt tinikről van szó, nem felnőtt emberekről. Ilyenkor ezt megbeszélik a legjobb baráttal, mert ilyenkor még minden újdonság. Nekem volt egy barátnőm aki tapasztaltabb bolt mint én, és tanácsot kértem tőle bizonyos dolgokban. Csak neki. Az egész osztálynak semmit nem kötöttem az orrára. Ez tényleg nem tartozik a nyilvánosságra.

Ahogy felnő az ember ezt

"kinövi". Most már senkivel nem beszélek még ilyet, még a legjobb barátaimmal sem, csak a férjemmel.

2020. jún. 4. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!