Ha megvan köztetek a bizalom, akkor igen.
Én is nővéremnek mondtam el elsőként mikor megvolt az első alkalmam, meg néha előkerülnek ilyen témák köztünk.
Egy rendes szerető összetartó testvéri viszonyba szerintem ez simán belefér, végülis ő az a családtagod aki életed során valószínüleg legtovább veled lesz.
Ja, értem.
Akkor nem, szerintem nem normális sem maga az aktus, sem az, hogy még világgá is kürtöli.
Nincs abba semmi különös ha olyan a viszonyotok! Erről a témáról is jókat lehet beszélgetni! Hozzátartozik az életünkhöz!
#7 Valami oka van annak, hogy ilyen elutasító vagy!Sajnállak, mert nem tudod mi a jó! ;D
#7,
azzal, hogy a testvérének elárulja a titkát, azzal nem kürtölte a világgá. Ugye, Te is így látod? Akkor miért írtad az ellenkezőjét?
Kérdező: igen, normális. Ilyet hamarább beszél meg valaki a testvérével, unokatestvérével, mint az édes szülőjével. Ez van, így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!