Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Normális ha a tesóm elmondja...

Normális ha a tesóm elmondja hogy le****ott valakit?

Figyelt kérdés

2020. jún. 4. 13:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Ha megvan köztetek a bizalom, akkor igen.

Én is nővéremnek mondtam el elsőként mikor megvolt az első alkalmam, meg néha előkerülnek ilyen témák köztünk.

Egy rendes szerető összetartó testvéri viszonyba szerintem ez simán belefér, végülis ő az a családtagod aki életed során valószínüleg legtovább veled lesz.

2020. jún. 4. 13:24
 2/12 anonim ***** válasza:
57%
Ha a tesód lány, akkor igen.
2020. jún. 4. 13:30
 3/12 anonim válasza:
86%
Ha olyannyira bíztok egymásban, akkor normális
2020. jún. 4. 13:39
 4/12 anonim ***** válasza:
23%
Ez valami új szleng az ifjúság körében, amit az öregek nem értenek? Mit jelent mégis a le....ott? Lehugyozott? Lefosott? Vagy mi? (Bocsánat, komolyan nem tudom dekódolni).
2020. jún. 4. 16:22
 5/12 anonim ***** válasza:
66%
Igen az.
2020. jún. 4. 16:58
 6/12 anonim ***** válasza:
97%
#4 leszopott
2020. jún. 4. 16:58
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Ja, értem.

Akkor nem, szerintem nem normális sem maga az aktus, sem az, hogy még világgá is kürtöli.

2020. jún. 4. 17:09
 8/12 anonim ***** válasza:
89%
Az. Én megbeszéltem ezek a lánytesóimmal és a fiútesómmal is. Nincs ebben semmi.
2020. jún. 4. 17:13
 9/12 anonim ***** válasza:
91%

Nincs abba semmi különös ha olyan a viszonyotok! Erről a témáról is jókat lehet beszélgetni! Hozzátartozik az életünkhöz!

#7 Valami oka van annak, hogy ilyen elutasító vagy!Sajnállak, mert nem tudod mi a jó! ;D

2020. jún. 4. 19:52
 10/12 anonim ***** válasza:
86%

#7,

azzal, hogy a testvérének elárulja a titkát, azzal nem kürtölte a világgá. Ugye, Te is így látod? Akkor miért írtad az ellenkezőjét?

Kérdező: igen, normális. Ilyet hamarább beszél meg valaki a testvérével, unokatestvérével, mint az édes szülőjével. Ez van, így van.

2020. jún. 4. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!