Az mennyire normális ha barátnőm így áll a testvéréhez?
Figyelt kérdés
Nagyon sokat vannak együtt, kb reggeltől estig ott vannak egymás szobájába. Barátnőm elmondta, hogy semmi furát nem lát abba, hogyha a tesója látja őt meztelenül. Legutóbb mesélte azt is hogy a tesójának twerkel, hogy úgy tanulta. Ez mennyire normális? Már nem tudom mire gondoljak.. Lehet csak túlgondolom
barátnőm 18,fiútestvére 24 éves
2020. jún. 2. 11:42
21/26 A kérdező kommentje:
mivel egy ertelmetlen fsz vagy igy barmit mondok ugyse fogod elhinni szoval hagyjuk is...
2020. jún. 2. 12:48
22/26 anonim válasza:
A tesómmal(11és fél) még mindig látjuk egymást bugyiban/alsóban(20 vagyok, Ő fiú én lány). Teljesen természetes volt, hogy 5-6 éve együtt fürödtünk vagy míg a másik pancsolt,bementünk pisilni(egybe van a wc a fürdővel). Sőt,anyukánk mai napig van, hogy előttem mászkál meztelenül fürdés után vagy ledobja magáról miközben öltözik és épp ott vagyunk. Az öcsémmel persze ahogy idősödtünk kialakult, hogy nem nagyon megyünk már be a másikhoz meg nem nyitunk rá,kimegyünk, de valamilyen szinten most is természetes,hogy a másikat meztelenül látjuk. (Anyum szintúgy bejön wcre,ha fürdök :D )
23/26 anonim válasza:
Hát szerintem egyáltalán nem normális dolog. Sőt elég furcsa és undorító is valamilyen szinten. Én elmagyaráznám neki, hogy lehet ez normális volt pár éve, amikor még gyerekek voltak de mostmár nem az. Ha meg nem értené meg én szakítnék vele.
24/26 anonim válasza:
Kivancsi lennek egy 24 eves pasi gondolataira,aki elott egy 18 eves lany twerkel,meg ha a huga is az illeto.
25/26 anonim válasza:
Hát anyósom simán bement pl. fürdeni a zuhany alá amikor a férjem éppen fürdött a kádban (akkor még otthon lakott, nem voltunk házasok). Agyvérzést kaptam... Az anyja pucéran jött be beszélgetni amikor ott voltam.
Szerintük nem nagy dolog, nincs benne semmi. Ők ezt megszokták. Engem zavart, mert én nem szoktam ezt meg. Mi apámmal nem mutatkoztunk egymás előtt pucéran.
26/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, beszélek vele mindenképp
2020. jún. 3. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!