Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ezekután segítenem kellene a...

Ezekután segítenem kellene a nővéremnek?

Figyelt kérdés
Nemrég vásárolt egy 18éves első generációs focust, és nemsokára rá elkezdett ingadozni az alapjárat. Tőlem kért tanácsot, hogy mi lehet a baja, én pedig mondtam neki, hogy nem vagyok autószerelő, és vigye el szakképzett műhelybe. Azt válaszolta, hogy nincs pénze szerelőre és, könyörgött, hogy segítsek. Ekkor mondtam, hogy cseréljen gyújtógyertyát és levegőszűrőt, de nem garantálom, hogy ez segiteni fog. Így is történt, aprópénzért megvette az előbb említett alkatrészeket, én pedig kicseréltem. A probléma ezután is fennált, és ő felháborodottan mindenkinek elkezdte terjeszteni, hogy én nem értek semmihez, és hogy feleslegesen kidobattam vele 8 ezer forintot. Hangsúlyozom, nem vagyok szerelő, és az első válaszom is az volt, hogy vigye az autóját egy rendes autó szerelőhöz. Nemrég ismét megkért, hogy cseréljek ki nála egy csillárt, mert villanyszerelő vagyok, én pedig azt válaszoltam, hogy hívjon autószerelőt. Ezt is mindenkinek elpanaszolta, és szüleink szemében én vagyok a rossz, amiért nem segítek.

2020. máj. 31. 17:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
25%

Most tapsot vársz a kicsinyes bosszúdért? Taps, nagyon ügyi voltál.

A kocsihoz csak annyit, hogy ha nem értesz hozzá, ne tippelgess. Elmondtad neki, hogy nem tudod, mi a gond, nem értette meg, az az ő baja. Egyszerűen rá kellett volna hagynod.

2020. máj. 31. 22:11
 12/15 anonim ***** válasza:
71%

Aki fennhangon hirdeti, hogy mekkora dráma 8 ezret elkölteni kopó alkatrészre, az tegye csak fel magának a csillárt... A szerviz is ezt a kettőt cserélte volna először, csak ők nyilván nem anyagáron...

Csillár csere miért lenne a te dolgod? A bekötés vagy a felfúrás miatta? Javasold neki, olvassa el a használati utasítást, vagy nézze meg youtuben és csinálja meg az alapján, de te ne segíts neki, mert az biztos ferde lesz vagy ha kiég egy év után egy izzó, akkor te kötötted be rosszul, stb..

2020. jún. 1. 06:23
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Miért tartod vele a kapcsolatot?

Két teljesen különböző színvonalú ember vagytok. Én se tartom a kapcsoaltot a szomszéddal, mert fideszes.

2020. jún. 1. 08:45
 14/15 anonim ***** válasza:
67%

Nem kellene segítened neki, jól tetted, hogy nem szerelted fel a csillárt.

Azok után, ahogy viselkedett az autószerelős eset kapcsán, én biztos minimálisra csökkenteném vele a kapcsolatot.

2020. aug. 8. 09:03
 15/15 acelsziv ***** válasza:
66%

Én sem segítenék egy olyannak aki először kierőszakolja a segítséget aztán meg lejárat ország világ előtt.

Aki meg egy ócskavasat vesz az meg is érdemli, hogy a gatyája rámenjen.

2020. szept. 7. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!