Ezekután segítenem kellene a nővéremnek?
Most tapsot vársz a kicsinyes bosszúdért? Taps, nagyon ügyi voltál.
A kocsihoz csak annyit, hogy ha nem értesz hozzá, ne tippelgess. Elmondtad neki, hogy nem tudod, mi a gond, nem értette meg, az az ő baja. Egyszerűen rá kellett volna hagynod.
Aki fennhangon hirdeti, hogy mekkora dráma 8 ezret elkölteni kopó alkatrészre, az tegye csak fel magának a csillárt... A szerviz is ezt a kettőt cserélte volna először, csak ők nyilván nem anyagáron...
Csillár csere miért lenne a te dolgod? A bekötés vagy a felfúrás miatta? Javasold neki, olvassa el a használati utasítást, vagy nézze meg youtuben és csinálja meg az alapján, de te ne segíts neki, mert az biztos ferde lesz vagy ha kiég egy év után egy izzó, akkor te kötötted be rosszul, stb..
Miért tartod vele a kapcsolatot?
Két teljesen különböző színvonalú ember vagytok. Én se tartom a kapcsoaltot a szomszéddal, mert fideszes.
Nem kellene segítened neki, jól tetted, hogy nem szerelted fel a csillárt.
Azok után, ahogy viselkedett az autószerelős eset kapcsán, én biztos minimálisra csökkenteném vele a kapcsolatot.
Én sem segítenék egy olyannak aki először kierőszakolja a segítséget aztán meg lejárat ország világ előtt.
Aki meg egy ócskavasat vesz az meg is érdemli, hogy a gatyája rámenjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!