Megütött a bátyám mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mit tegyek ha testvérem megütött?2020. máj. 24. 13:22
21/27 anonim válasza:
És miért is nem hívtál rendőrt?
22/27 anonim válasza:
Felnőtt ember vagy. Tudnod kellene, hogy mit tegyél ilyen esetben. Engem tini koromban ütött meg utoljára a bátyám, terrorizált a fater is piásan. 20 évesen elköltöztem és azóta nyugodt életem van és a kapcsolatunkon is sokat tudtunk javítani. Az erőszak nem old meg semmit, ezt neked is tudnod kell és a bátyádnak is. Kerüld el őt és majd meglátod, keresni fog amikor szüksége lesz rá - mert lesz. Akkor majd Te leszel nyeregben és rendezhetitek a régi számlákat is.
23/27 anonim válasza:
22 igen szüksége lesz rá, és ha nem segít jól megveri megint..
24/27 anonim válasza:
Megütött a bátyám mit tegyek?
-Sírjál
25/27 anonim válasza:
Aki lepontozott az egy pöts és gyáva@
Ha egyszer megkalapálta, mi a garancia hogy nem teszi megint?
26/27 anonim válasza:
Miért kell szemét válaszokat adni? Komolyan nem értem!
Az ilyen emberek menjenek más tokpikra írogatni!
27/27 anonim válasza:
Nem szemétségből, de nincs attól rosszabb ha valakitől függünk, vagy félnünk kell. Minden ember egyenrangú! Voltam hasonló helyzetben. Szar volt. Elköltöztem. Azóta is találkoztam már olyan emberrel aki azt hitte ha olyan kedve van azt tesz amit akar, tehát fizikailag is bántalmazhat, de otthagytam, megtehettem hogy otthagyom. Pedig nem azt kellett volna tennem. Az agresszív, primitiv emberek szóból nem tanulnak. Tapasztalat. Egyszerűen van olyan ember aki csak fizikai fenyítésből tanul. Az olyat kerülni kell, mert téged is állatá valtoztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!