Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Megütötem a testvérem és...

Dávid 777 kérdése:

Megütötem a testvérem és nagyon bánt mit tegyek?

Figyelt kérdés
Minden ot kezdődik,hogy a tesóm nagyon elvan szálva és mindenkit basztat emiat én nagyon utálom egyik nap a kocsijára ráült egy 14 éves kis fiu és ő felpofoszta én meg akkora ideget kaptam,hogy be ütötem az auto ablakát és neki behuztam egyet nem szeretem,ha a kisebeket bántják,hogy béküljek ki vele mert a családba nagy a veszekedés meg ienek... én 17 éves vagyok ő 20
2019. nov. 13. 20:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Tanulj meg inkább írni!!!
2019. nov. 13. 20:47
 2/11 anonim válasza:
81%
Az írásod alapján nem vagy 17
2019. nov. 13. 20:47
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Hát kérj tőle bocsánatot, magyarázd el, hogy miért történt, ígérd meg, hogy több ilyen nem lesz, és vedd is komolyan az igéretedet.
2019. nov. 13. 21:31
 4/11 anonim ***** válasza:
34%

Jól tetted.

Stabil vagy báttya!

2019. nov. 13. 21:41
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Első sorban kezdj nyelvtant tanulni. Aztán kezeltesd az idegbetegséged. Nem vagy te 17,vagy csak nagyon aluliskolázott.
2019. nov. 13. 21:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg bánt a dolog,kérj tőle bocsánatot,aztán kérd meg hogy legalább a kedvedért ne csináljon ilyet soha többet!
2019. nov. 13. 22:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a tesódnak. Én se szeretném, hogy a kocsimra üljenek.
2019. nov. 13. 22:27
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én kész lettem ettől. Érdemes lenne nyugisan elolvasni az írást...
2019. nov. 13. 22:32
 9/11 anonim ***** válasza:
86%

Úgy érzem nincs minden részletre kitérve.

Nem akarom egyikőtöket se védeni, mert elég sokat elmond rólatok, hogy utcán így viselkedtek.

Én se örülnék ha valaki ráülne a kocsimra. Mennyire volt szemtelen? Meg merem kockáztatni hogy egy fejmosás nem ért volna semmit a 14 évesnek és ezért idegességében pofozta fel a bátyád.

Amúgy a pofon nem egyenlő azzal hogy behúzol valakinek, remélem te is érzed. Oké ütés mindkettő, de egyértelmű ki melyiket választaná ha kellene és senki se a behúzást 😀

A kocsi ablakát meg kifizeted? Mert te akkor többszörösen adtad vissza neki ami "jár"

2019. nov. 14. 07:42
 10/11 anonim ***** válasza:
55%
Tanulj meg írni. Beütötted az autó ablakát? Ott vertelek volna szarrá a testvéred helyében, plusz addig dolgoznál, amíg minden forintját ki nem fizeted. Jó család lehettek...
2019. nov. 19. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!