Más is van így hogy a testvérei egyáltalán nem keresik?
Figyelt kérdés
Csak én keresem őket, én vagyok a legidősebb.2020. máj. 13. 13:44
11/14 anonim válasza:
Azért az nem rossz hogy 3 testvér közül egyikelsem tartod a kapcsolatot?
12/14 anonim válasza:
11, nem rossz, nagy köztünk a korkülönbség, nyilván ha jönnek látogatóba a szüleimhez váltok velük 2-3 mondatot és ennyi, de úgy különösen nem tartjuk a kapcsolatot. Az egyik bátyámmal szoktam beszélgetni, de nemrég összevesztünk így eltávolodtunk.
13/14 anonim válasza:
Azért rossz ebbe belegondolni hogy vannak testvéreid meg mégsincsneek 😟
14/14 anonim válasza:
Nekem ilyen ismerősöm van. Külföldi. Ő a kistesó. Gyerekkorukban nem voltak összetartó tesók.
Amikor elköltözött a nagytesó, jóban lettek, minden nap keresték egymást. majd a nagytesó megházasodott és szépen leépítette a kistesót. Az ismerősöm egy ideig kereste még, de abbahagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!